2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیازوخورد کن کمی تف بده بعد گوشتوبریز سرخ کن نمک و فلفل وزرد چوبه بریز بعد سبزی روبریز تف بده  اگه خواستی رب بریز اگه ن بزار سبز بمونه اب بریز و لوبیا شوکه قبلا پختی بریزداخلش بالیموعمانی بزار جابیفته روگاز

پیاز رو ریزخرد کن 

گوشت رو تفت بده 

ادویه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بده 

لوبیا رو از شب قبل خیس کن 

سبزی رو جدا سرخ کن با روغن زیاد🤪

اب جوش به گوشتت اضافه کن با لوبیا و سبزی سرخ شده 

بزار کمی نیم پز که شد لیمو خشک  بده یا پودرش

دوست داشتی یه قاشق رب هم رو گوشتت که سرخ میکین بده سلیقه ای هست 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

اول پیازاتو سرخ کن تا طلایی بشه 

بعد گوشتو که اندازه قطعه متوسط خرد کزدی باهاش سرخ کن بعد هم‌سبزی خورشتی آبپز شده را باهاش تفت بده تا روغن بندازه 

بعد هم آب به اندازه ی مناسب بریز تا جوش بیاد 

لوببا چیتی ها را ک قبلش خیس کردی اضافه کن و در دیگو بزار تا کم کم جا بیفته 

اخر سر نمک و فافل قرمز و ترشیش را بده 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اول یه پیازبزرگ رورنده میکنی بعدیه مقدارروغن میریزی توقابلمه وپیازویخورده تفت میدی تا طلایی شه بعدگوشتواضافه میکنی وتفت میدی تایخورده سرخ بشه بعدش سبزی رو که قبلاسرخش کردی اضافه میکنی بازیخورده دیگه سرخش میکنی تارنگش کاملاسیاه شه بعدش نمک خیییییلی کم فلفل سیاه بازخیلی کم زردچوبه وپودرشنبلیله اضافه میکنی زیادنه که تلخ نشه یخورده ام رب انارکه رنگشوتیره میکنه بعداب میریزی  بعدچندتا لیموامانی که تواب خیس خورده وتلخیش رفته روازوسط نصف میکنی ومیریزی داخلش ویه قاشق سرخالی رب اخراشم لوبیاروکه پخته اضافه میکنی(من لوبیاچیتی اضافه میکنم)ومیریزی کاملاجابیفته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مرسی😐

یاده اون کلیپه افتادم که به میرزنه گفتن مادر میشه طرز تهیه نون هاتونو بگید گفت نه. خخخخ. اول پیاز داغ فراوون نگینی خورد کن بریز تو قابلمه بعد که طلایی شد گوشتتو بریز تفت بده بعد فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه و نمک بزن و یه قاشق سر خالی رب گوجه بزن. بعد هم بزن و سبزیتو بریز و لوبیا هاتو بعدم اب بریز و دوتا لیمو عمانی بهش اضافه کن بزار جوش بیاد. وقتی جوش اومد زیرشو کم کن بزار پنج ساعت جا بیوفته برای خودش کم کم