2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت رو بهت گفت؟

نميگفت با اصرار زير لبش اشاره كرد دختر 

راستي شما آزمايش غربالگري مرحله اول رفتين؟؟؟جوابش دم دستتون منم يه سوال دارم

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
جنسیت رو بهت گفت؟

٢ قلو داري؟؟؟

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
بچه ها عکس سونوی بچه تون چه شکلیه؟؟؟مال من یه کم عجیبه بینیش خیلی بزرگه.... میشه عکس سونو هاتون رابز ...

وااااا دختررررر خندم گرفت

جنسيت رو بهت گفتن؟راستي آزمايش غربالگري هم رفتي؟

اره رفتم.

امضاتو خوندم و برات دعا كردم انشالا بسلامتي بغل كني.

هر دوتاش پسره؟ميشه عكس جواب آز خونتو بزاري؟؟؟يا عدد مام رو برام بگي