2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ولی عکس شما چرا هیچی مشخص نیست عکس نیمرخش را نداری که صورتش از نیمرخ کامل معلوم باشه؟

انقدر حساسيت برا چيه؟؟؟خب اصلا بينيش بزرگ باشه ميتوني الان كاري بكني؟؟؟دماغش به شما يا باباش ميره ديگه الكي به خودت استرس نده دختر الان عكس سونو عجيب غريبه 

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
انقدر حساسيت برا چيه؟؟؟خب اصلا بينيش بزرگ باشه ميتوني الان كاري بكني؟؟؟دماغش به شما يا باباش ميره دي ...

باشه ممنونم ..خودم هم نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم...راستی از شما هم جنسیتش را توی سونوی ان تی گفت؟

آره

كاملشو برام اون نوشته هاش مهمه دستت درد نكنه كاملشو بفرست خانمي

پشتِ تمام آرزوهاے تو خــدا ایستاده است كافيست بہ حڪمتش ایماڹ داشتہ باشي تاقسمتتسر راهـت قرار گیرداو را بخوانید تا شما را اجابت ڪند.
باشه ممنونم ..خودم هم نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم...راستی از شما هم جنسیتش را توی سونوی ان تی گفت؟

نه با اصرار من گفت خانم نميتونم جنسيت دخترتو بگم.همين ولي همه علايم و تئوريها ميگن پسر!

چرا تيكر نزدي؟؟؟در ضمن دماغ بچه حتي بزرگم باشه تو بچگي كوچيكه غمت نباشه عزيزم

نه با اصرار من گفت خانم نميتونم جنسيت دخترتو بگم.همين ولي همه علايم و تئوريها ميگن پسر!

عزیزم چه بامزه بهت گفته؟مگه علائمت چیه که فکر میکنی پسر باشه...؟؟من که خودم هیچ علامت خاصی ندارم

یکی ب من جواب بده تو ان تی هیچی درباه دماغش نگفته ولی تو عکسش مشخصه کوچولو هم هست خب چرا دکترچیزب درباره دماغش بهم نگفت درضمن ان تیشم بالاست😣😔

خدایا سپاسگذارم لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نی ام بفرست ممنونم اجرتون باامام رضا

دخترااااا لطفا همتون از روي جواب آز خون غربالگري مرحله اول برام دوتا عدد رو بخونين

Free beta hcg و عدد روبروي اون كه جلوش نوشته mom

چرا تيكر نزدي؟؟؟در ضمن دماغ بچه حتي بزرگم باشه تو بچگي كوچيكه غمت نباشه عزيزم

بلد نیستم چطوری بزنم...تازه احتمالا باید عکس بچه راهم تغییر بدم چون دکتر گفت معلوم نیست ولی احتمال پسر بودنش بیشتره