2777
2789

بچه ها رفتم خامه آماده برا روی کیک بگیرم 

فروشنده یه چیز یخ زده بهم داد یه کم ریختم رو کیک اب شد اومد پایین

الان عکس میزارم

کسی تا حالا ازینا گرفته؟چجوری بریزم رو میک؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومانه؟

ما تو نینی سایت فقط به سوالای خاک برسری میگیم خانومانه  

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

عزیزن اون یخ باید میذاشتی مثل بستنی میشد بعد با همزن دور تند میزدی ۱۰ دقیقه بعد خامه فرم گرفته میشد میتونستی بزنی رو کیک

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

باید با هم زن بزنی 

اول تو یخچال میزاره کمی نرم شه بعد با دور تند همزن باید ده تا بیست دقیقه میزنی تا فرم بگیره 

خخخخخ چه فکری کردی مستقیم ریخی رو کیک

حتما دفعه اولته 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️