سلام.بچه ها من تازه ميخوام باردار شم هيچ اطلاعاتي ندارم.تو اقدامم.بايد٢٥اين ماه پري ميشدم كه نشدم.چند روزيع كه همش اشتهام زياد شده دستامم خيلي سرد ميشه فشارم پايين مياد همش.ظهر بي بي گزاشتم دوتا خط كمرنگ افتاد .ولي الان گزاشتم يدونه افتاد بين سي و تي..يني باردارم يا خير بنظرتون؟؟ لطفا راهنمايي كنين كي بي بي رو بزارم.. الان من بايد پريود ميشدم همه درداي پريودي دارم ولي نيستم دل و كمر درد دارم و ترشحات سفيد ولي پريود نيستم..ميشه كمك كنين..كي بي بي بزارم😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه سابقه نداری که پریودت عقب بیفته احتمال زیاد بارداری آزمایش بده تا خیالت راحت بشه
پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
[QUOTE=75064223]من هميشه يه هفته جلو مينداختم ولي عقب نه سابقه نداشتم.الان همش درد پريوديو دارم حس ميكنم پريودم واي ...[/QUOTE
فردا صبح یه دونه بی بی چک دیگه بزار با اون تقریبا مطمئن میشی ان شاالله که بارداری عزیزم
پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭 تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢 میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔