2777
2789
عنوان

وای فردا میخوام برم انومالی دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این حرفاچیه خواهر مهم اینکه سالم باشه وصالح خداهرچی صلاحته بهت بده 

😃اونک صد در صد ولی خوب هرکس ی خاسته ای داره دیگ باید برا خاسته ات دعا کنی 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
منم ان تی جای خیلی معتبری رفتم و گف دختره ولی من حس میکنم پسره...برا شما بچه کدوم سمتته؟

این که کدوم سمته بچه فقط تا هفته ۹ قابل بررسی است بعد اون نیست و تئوری رمزی به جفت کار داره نه جنین عزیزم

این که کدوم سمته بچه فقط تا هفته ۹ قابل بررسی است بعد اون نیست و تئوری رمزی به جفت کار داره نه جنین ...

اره من دوطرف حسش میکنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
هیچی دختر بود ازش بدم میاد دلم برا خودم خیلی میسوزه که سه ماه تمام رژیم گرفتم وخواست خدا بر خلاف حاج ...

چقدر راحت اینقدر ناشکری میکنین اگه بدونین چقدر بده و ممکنه خدا غضبش بگیره هیچوقت این حرفو نمیگین.. واقعا در عجبم!

برام صلوات میفرستین
چقدر راحت اینقدر ناشکری میکنین اگه بدونین چقدر بده و ممکنه خدا غضبش بگیره هیچوقت این حرفو نمیگین.. و ...

باید جای من بودی شایدمنم اگه خودم این حالت نداشتم به یکی دیگه همینو میگفتم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
۳هفته دیگ میرم...دعا کن  خانواده شوهرم خیلی دختر دوستن چون اصلا دختر ندارن ولی من میخام بخاطر ...

اونایی که سطح اطلاعاتشون بالاس میدونن ک جنسیت رو مرد تشکیل میده و خانما درصد پایینی دخالت دارن این حرفا بیشتر حرفای ادمای بیسواده 

برام صلوات میفرستین
اونایی که سطح اطلاعاتشون بالاس میدونن ک جنسیت رو مرد تشکیل میده و خانما درصد پایینی دخالت دارن این ح ...

من اصلا حرف مردم برام مهم نیس مهم خودمم که خیلی زحمت کشیدم که نتیجه بگیرم وحسابی خورد تو ذوقم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
باید جای من بودی شایدمنم اگه خودم این حالت نداشتم به یکی دیگه همینو میگفتم

مگه دور از جون مریضی ناعلاجه!! خیلی ها ملیون ملیون پول خرج میکنن فقط ی بچه داشته باشن حالا دختر و پسر هیچ فرقی نداره... حالا نعمت خداست چه دوتا دختر چه دوتاپسر هرکی هم هرچی گفت بگو هدیه خداست.. حالا جدیدا مد شده خیلیا دوس دارن یه جفت بچه ی هم جنس داشته باشه.من خانواده ی شوهرم شدیدااااااا پسر دوس دارن و خوده شوهرمم همینطور ولی اصلا برا من مهم نییس همش میگم غلط کردن فقط سالم باشه.. حالا خواهرشوهرام به جاریام ک دختر دارن همش تیکه میندازن و اذیتشون میکنن ولی با این همه حال سلامتی بچم مهمتره حرف اونا اصلا مهم نیس

برام صلوات میفرستین