2777
2789
عنوان

وای فردا میخوام برم انومالی دعاکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 69 پست

فک کردی من خوشحالم از این وضعیت ولی خب چکار کنم دیگه وقتی خدا نمی خواد نمیخواد منم فقط به عشق پسر حامله شدم یعنی نمیخواستم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
هیچی دختر بود ازش بدم میاد دلم برا خودم خیلی میسوزه که سه ماه تمام رژیم گرفتم وخواست خدا بر خلاف حاج ...

ببخشید الان حالتو درک می کنم ولی خواهش می کنم ناشکری نکن بعدا پشیمون میشی من خیلی از اطرافیانمو دیدم سر جنسیت ناشکری کردن بعد به چ حالو روزی افتادن بچه مریض و ......

خدایا به امید خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ سالشه.فردا قراره بریم سقط کنیم.خدا نخواست بهم کمک کنه خواست قاتل بچم شم و اونم از دور نگاه کنه

بعدشم مگه به همین راحتی سقط میکنن اومدی أین وسقط کردی وخدا دوباره یه دختر دیگه داد اونوقت چکار میکنی ولش کن آدم بعضی وقتی مورد آزمایش قرار می گیره فکر کردی فقط منو وتو ایم که رژیم گرفتیم وبه خواستمون نرسیدیم

۵ سالشه.فردا قراره بریم سقط کنیم.خدا نخواست بهم کمک کنه خواست قاتل بچم شم و اونم از دور نگاه کنه

سلام چه میکنی بادخترات؟ هنوزم مثه من درگیری

هیچی دختر بود ازش بدم میاد دلم برا خودم خیلی میسوزه که سه ماه تمام رژیم گرفتم وخواست خدا بر خلاف حاج ...

عزیزم‌مبارک باشه روز تخمکگذاری و هم رعایت کردی؟ 

خدایا شکرت
منم ان تی جای خیلی معتبری رفتم و گف دختره ولی من حس میکنم پسره...برا شما بچه کدوم سمتته؟

سلام شما دوباره رفتی سونو ؟پسره که تیکرت پسرونس؟

عجبا همه چیه بستگی به میل و اراده خداست 🙂

یعنی رژیم دخترزایی وپسر زایی همش الکیه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته