2777
2789
عنوان

کی خونش برق میزنه از تمیزی

2065 بازدید | 79 پست

این خانومایی ک خونه هاشون تمیزه چی کار میکنن از صب تا شب یعنی همش مشعول رفتو روبن خوب ادم خیلی خسته میشه که . من همش ظرف دارم تمام کشوهام بهم ریختس همش همه چی نامرتبه والا ب خدا کارم میکنم  اینطوریه کلافه ام البته بگم نی نی ام دارما 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یه کارگر بگیر بیاد همه چیزو مرتب کنه بعد اون حواستو جمع کن بهم نریزه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

والا من که نی نی ندارم اصلا هیچوقت مرتب نمیمونه نمیدونم چرا وای بحال موقعی که بچه دار شم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

عزیزم برنامه ریزی کن هر روز یه جا رو تمیز کنی 

ظرف که کثیف میشه همون لحظه بشور نذار رو هم جمع بشه 

هر چیزی که برمیداری سرجاش بذار

وسایل اضافی ت را بذار انباری یا بده به نیازمندآن   هر چی خونه خلوت تر باشه  بهتره

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

من خونم مرتبه همیشه . یه اسباب بازی هم رو زمینه عصبی میشم صافش میکنم یعنی مرتبش کردم 😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

من من 🤗هر روز جارو دسمتال روزی سه چهار ساعت کار میکنم بعدشم میرم بیرون 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

نه اتفاقا به همیشه تمییز کردن نیست ، یه دور خوب تمییز میکنی بعد نمیذاری که دیگه خیلی بهم بریزه ، برا همین همیشه تمییزه و با مختصر کار روزانه برق میوفته

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️