2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا سیب زمینی من ۲۰ دقیقه میزارم برا بادمجون ۱۲ دقیقه برا قارچ ۸ دقیقه برا فلفل دلمه ۳ دقیقه و....

حین سرخ شدن میتونید چکش کنید و درشو باز کنید؟

این تایم ها رو خودتون چشمی میگیرین یا روی دستورش هستش انقد باشه؟

اصلا روغن نمیزنید یا یه قاشق میریزید؟ چقد زمان میبره تا آماده بشن؟

من فقط دستمو با نصف یا یک قاشق روغن چرب میکنم چنگ میزنم تو سیبا ک چرب شه...اخر سر هم ک سیبا سرخ شد همون مقداره خیییلی کم ک از ی قاشق هم کمتره زیره سرخ کن هستش🙂

واسه هر غذایی تایم  و درجه ی بخصوصی داره مثلا من سیب و بیست دقیقه میزاره میمونه با درجه ای ک رو خوده سرخ کنم زده🙂

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
برا سیب زمینی من ۲۰ دقیقه میزارم برا بادمجون ۱۲ دقیقه برا قارچ ۸ دقیقه برا فلفل دلمه ۳ دقیقه و....

و اینکه بادمجونها رو روی هم بزارین خم سرخ میشن؟یا نباید رو هم قراربگیرن؟؟

حین سرخ شدن میتونید چکش کنید و درشو باز کنید؟ این تایم ها رو خودتون چشمی میگیرین یا روی دستورش هستش ...

بله خیلی راحت میتونید باز کنید زیر و رو کنید برگردونید من طبق تجربم این تایمارو دراوردم رو دستگاشم داره ی سری زمان برا مواد غذایی مختلف

من فقط دستمو با نصف یا یک قاشق روغن چرب میکنم چنگ میزنم تو سیبا ک چرب شه...اخر سر هم ک سیبا سرخ شد ه ...

آهان پس با تایم تعیین شده خود دستگاه میزارید بپزه درسته؟

و اینکه بادمجونها رو روی هم بزارین خم سرخ میشن؟یا نباید رو هم قراربگیرن؟؟

من برا خورشت ک بزارم رو هم میریزم چون مهم نیس خیلی سرخ شه اما بادمجونش ب نظر من خیلی جالب نمیشه طمع غذارو خراب میکنه 

اره...حین پخت هم چک میکنم و هم میزنم ک زیرو رو شه 

ولی احتمال میدم مصرف برقش زساد باشه.چون هم زمان زیادی میب ه برای سرخ شدن و هم با دمای زیاد باید سرخ بشن.درسته؟