2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب پز میکنید؟؟ مگه بدون آب پز کردن سرخ نمیکنه؟؟

اره بابا همه جوره سرخ میکنه😊 منتهی من عادتمه ک اول اب پز کنم نمیدونم چرا🤔حتی فیله ی مرغ هم باهاش درست میکنم.کلا خیلی کاربردیه مخصوصا واسه بچه دارا 

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
اره بابا همه جوره سرخ میکنه😊 منتهی من عادتمه ک اول اب پز کنم نمیدونم چرا🤔حتی فیله ی مرغ هم باهاش د ...

فقط برای حجم زیاد مواد خوب جواب میده؟اگه سیب زمینی کم باشه خراب نمیکنه؟یعنی لهش کنه؟

الان گرونترم شده  من خیلی ب سالم بودن غذا اهمیت میدم ب نظرم میارزه

اگه واقعا همه کارهای قابلمه پر از روغن روی گاز رو میتونه خوب انجام بده آره واقعا میارزه.ولی چون اطلاعات زیادی ازش ندارم میترسم بگیرم و راضی‌نباشم.

اونوقت با غر زدنهای شوهر مواجه میشم

فقط برای حجم زیاد مواد خوب جواب میده؟اگه سیب زمینی کم باشه خراب نمیکنه؟یعنی لهش کنه؟

نه عزیزم اصلا فرقی نمیکنه حجم مواد چقدره من برا خودم و شوهرم ک دو نفریم درست میکنم نه خراب میشه نه له...

نه عزیزم اصلا فرقی نمیکنه حجم مواد چقدره من برا خودم و شوهرم ک دو نفریم درست میکنم نه خراب میشه نه ل ...

اصلا روغن نمیزنید یا یه قاشق میریزید؟

چقد زمان میبره تا آماده بشن؟

فقط اگه خواستی بخری تنظیمات دستیشو بخر لمسی نخر من از هر فروشنده ای ک پرسیدم گفت دیجیتالیا اگه زمانی خراب شن دیگه امکان درست شدنش وجود نداره و باید بندازیش دور.اما دستی قابل تعمییره☺