2777
2789

سلام . خانوما من اون برج یه روز جلو زدم پریودم . این برج هم باید امروز ک سی امه میشدم ولی بازم جلو زدم بیستونهم شب شدم بعد من همیشه پریودم یهو باز میشد اصلان لکه بینی اولش نداشتم حالا دیشب لباس زیرم یه نقطه لک قهوه ای بود از دیشب تا الانم ک ۷ صبحه هیچی  فقط یه قطره خون خیلی کوچیک فقط همین . تو اقدام هم هستم. بی بی چکمم منفیه از چیه اگه میدونید بگید . 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

وقتی تو اقدامی خود به خود یکم هورمون ها میریزه بهم و روال طبیعی خارج میشه سعی کن استرس نداشته باشی وکتر سنگین نکن شاید لک لانه گزینی باشه چند روز بعد بی بی بزن اگه فقط لکه بینی حفیف بود و پریود نبود.ان شاءالله هرچی به صلاحته پیش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تواقدام که باشی همه علائم طبیعیه احتمالامیخوای پریودبشی این لک هام پیش زمینه پریودیه

اخه ۹ ماهه اقدامم سابقه ندارم اصن

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
وقتی تو اقدامی خود به خود یکم هورمون ها میریزه بهم و روال طبیعی خارج میشه سعی کن استرس نداشته باشی و ...

۹ ماهه اقدامم از این خبرا نبوده اخه . انشالله ک خیره اخه بی بیم هم منفی شد دیروز . لک لانه گزینی چجوریه؟

اخه ۹ ماهه اقدامم سابقه ندارم اصن

9ماه که چیزی نیست گلم .من 18ماهه اقدامم هرماه یه جوری علائم دارم .ان شاالله که شماباردارباشی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

مم فقط زمانی که باردار شدم روز موعدم لکه بینی داشتم فرداش نداشتم پس فرداش باز لک بینی داشتم.درصورتی که همیشه تا بیست و چهار ساعت پریودم شروع میشد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
مم فقط زمانی که باردار شدم روز موعدم لکه بینی داشتم فرداش نداشتم پس فرداش باز لک بینی داشتم.درصورتی ...

این لکه بینیا ها چقد طول کشید؟چ رنگی بود؟قبل از لکه بی نیت بی بی هم زدی اخه من دیروز زدم منفی شد 

عزیزم از داروخانه کیت تخمک گذاری بخر با اون اقدام کن

زیرنظر دکترم خیرسرم . من یه لوله ام هم بسته اس برا همین امیدم پایینه . ولی فکرم درگیره از دیشب ک چرا نمیشم

قهوه ای یا صورتیه 

دیشب یه نقطه قهوه ای امروز صبح یه نقطه قرمز روشن

9ماه که چیزی نیست گلم .من 18ماهه اقدامم هرماه یه جوری علائم دارم .ان شاالله که شماباردارباشی

چشمم اب نمیخوره من یه لوله امم بسته اس . میخوام پری شم برم لاپراسکوپی وقت بگیرم . از دیشب ک فعلا درگیرم 😣