2777
2789

سلام صبح بخیر

شرح حالم از تاپیکای قبلم پیداست

الان ۳ هفته ست که با شوهرم قطع رابطه کردم

آخه ۹ ماهه منو بلاتکلیف گذاشته هیچ شرطی نمیپذیره حالا هم میگه بعد اون همه مکافاتی که کشیدم همین جوری بدون شرط و شروط بیا

شوهرم میره روشو میزنه این ور و اون ور که منو راضی به بازگشت کنن ولی یهو غیبشون میزنه و خبری نمیشه

کلا همیشه همین جوریه هیچ وقت یه کارو تا آخر تموم نکرده

منم خیلی فشار رومه

همش فکر می کنم چی شد دیگه خبری نشد😢

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

اگ زندگی تو دوس داری و واقعا میهای برگردی ک این همه طولش نده دفه بعد تا اشاره کرد برگرد واینستا تا تهش بره

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
اگ زندگی تو دوس داری و واقعا میهای برگردی ک این همه طولش نده دفه بعد تا اشاره کرد برگرد واینستا تا ت ...

بعد از این همه صبر و استقامت و مکافاتی که کشیدم با یه اشاره برگردم؟؟؟؟

چرا اون به خاطر من تلاش نکنه؟؟؟

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از این همه صبر و استقامت و مکافاتی که کشیدم با یه اشاره برگردم؟؟؟؟ چرا اون به خاطر من تلاش نکنه ...

سلام گلم. من دارم جدا میشم تو تاپیکا چشمم به تاپیک شما افتاد؟ دیگه پشت نذاشتی میخوام بدونم آشتی کردی؟ چون من  هم دارم جدا میشم و چهار ماهه قهرم