یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون فنر عزیزم.مشکل من مادر زادی بود،خب؟ هیچ علایمی هم نداشتم.وقتایی که می دویدم نفسم تنگ میشد ولی فکر میکردم همه اینطورن جدی نمیگرفتم.گذشت و دانشگاه قبول شدم.اواخر ترم یک رفتیم واسه چکاپ دانشجویی.اونجا فشارمو گرفتن17بود.1ربع بعد گرفتن18بود.باز گرفتن16بود.سر درد و سرگیجه هم نداشتم اصلا.خلاصه نامه دادن واسه دکتر قلب و اینا دیگه
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خب مصرف کنه عزیزم چه اشکال داره؟من زمانی که از بیمارستان ترخیص شدم تاحدود دوهفته روزی11تا قرص میخوردم.یکیش کلسیم بود به چه گندگی!به زور قورتش میدادم.وارفارین تا6ماه میخوردم1هفته در میونم آزمایش خون.تا 3سالم آسپرین میخوردم
مرو راهی که با ریگی بلغزی مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است مکن کاری که یک ارزن نیرزی...