2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه گرفتگی شوخیه دختر؟من19سالگی متوجه گرفتگی یکی از رگای قلبم شدم.تو آنژیوگرافی گرفتگی بالای 90درصد مشخص شد.دوهفته بعدش برام استنث گذاشتن الانم خوبم خداروشکر

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
وا مگه گرفتگی شوخیه دختر؟من19سالگی متوجه گرفتگی یکی از رگای قلبم شدم.تو آنژیوگرافی گرفتگی بالای 90در ...

استنث چیه

چه علائمی داشتی

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
استنث چیه چه علائمی داشتی

همون فنر عزیزم.مشکل من مادر زادی بود،خب؟ هیچ علایمی هم نداشتم.وقتایی که می دویدم نفسم تنگ میشد ولی فکر میکردم همه اینطورن جدی نمیگرفتم.گذشت و دانشگاه قبول شدم.اواخر ترم یک رفتیم واسه چکاپ دانشجویی.اونجا فشارمو گرفتن17بود.1ربع بعد گرفتن18بود.باز گرفتن16بود.سر درد و سرگیجه هم نداشتم اصلا.خلاصه نامه دادن واسه دکتر قلب و اینا دیگه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
دکتر گفت خفیفه ولی باید تا اخر عمر دارو مصرف کنه

فکر میکنم تاثیر داشته باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دکتر گفت خفیفه ولی باید تا اخر عمر دارو مصرف کنه

خب مصرف کنه عزیزم چه اشکال داره؟من زمانی که از بیمارستان ترخیص شدم تاحدود دوهفته روزی11تا قرص میخوردم.یکیش کلسیم بود به چه گندگی!به زور قورتش میدادم.وارفارین تا6ماه میخوردم1هفته در میونم آزمایش خون.تا 3سالم آسپرین میخوردم

یکی از دوستانم میگفت گرفتگی رگ قلب پدرشو 

با طب سنتی به وسیله زالو درمانی مداوا کردن

میگفت هشت تا زالو انداختن روی سینه اش ..

تحقیق کن در این مورد هم.

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙