2777
2789

مامانا بچه های شما چند وقتشونه و هر چند ساعت چه قدر بهش شیر خشک میدین ؟؟؟

پسر من سه ماه و ۲۴ روزشه ، تو تاپیک قبلی گفتم خوب شیر نمیخوره ، هنوزم درست نشده ، مثلا امروز ۸ صبح ۱۵۰ تا شیر  خشک خورد بعدش دیگه شیر خشک نخورد تا عصر که به زور با قطره چکون بهش ۵ یا ۶ تا قطره چکون شیر دادم و خوابید دیگه نخورد تا ۱۲ و نیم شب که دوباره یه ۱۵۰ تا خورد این وسطا هم یه کم شیر خودم رو خورد ولی نمیدونم سیر میشه واقعا یا نه ، اصلا نمیدونم چرا نمیخوره ، بهش شیر ببلاک دادم از ۴۰ روزگی امشب گفتم آپتامیل بگیرم شاید بهتر بخوره ، شما نی نی ها چه قد شیر میخورن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حسین ۱۵۰ تا دادی به بچه ۳ ماهه خیلی زیاده بابا هر ۲ ساعت ۶۰یا ۹۰ تا بده

وای من بچم دوازده روزشه هفتاد سی سی مدم

زیاده؟؟؟؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.

اینجوری یه دفعه خیلی معده اش اذیت میشه باعث رفلاکس و کولیک میشه سعی کن میزان کمتر با تعداد دفعات زیاد بهش بدی من دخترم شیر مادر میخوره ولی دختر دوستم شیرخشکیه ۷ ماهشه هر ۲ ساعت ۹۰تا میخوره

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

دختر من رفلاکس داشت اینجوری میخورد در عرض یک شبانه روز بزور ۶_۷ پیمونه شیر میخورد.بهش ببلاک اچ آ دادم روزی ۲۴ پیمانه خورد ببلاک کامفورتم خوب میخورد ولی رفلاکسم میشد

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
یا حسین ۱۵۰ تا دادی به بچه ۳ ماهه خیلی زیاده بابا هر ۲ ساعت ۶۰یا ۹۰ تا بده

آخه کم که میخوره گریه و جیغ و داد راه میندازه ، قبل مریضی هم شبا ۱۸۰ تا میخورد الان تازه اشتهاش کم شده 

وای دختر من ده ماهشه شیر خودمو میخورد خوب بود همیشه درمانگاه میگفت نرماله ولی از وقتی شیر خودم کم شد دیگه بدبختی شروع شد چون اصلا شیر خشک نمیخوره

پدر عزیزم ،مهربانم،هیچ گاه از خاطرم نمی‌روی و هیچ گاه از دوست داشتنت دست نخواهم کشید...
خودت شیر نداری که شیرخشک میدی

شیر خودمو میدوشم بهش میدم هرکاری میکنم مک نمیزنه

جیغ میزنه وقتیمیزارمش زیر سینم

هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.