2777
2789
عنوان

مامانایی که به بچه هاشون شیر خشک میدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رفلاكس و كوليك نداره مشكلي نيس وزنش چقدره؟؟خودش جا داره كه ميخوره 

تقریبا ۶/۵ آره وقتی سیر میشه حتی اگه داخل شیشه اش هم شیر باشه باز نمیخوره مثلا از صبح که درست نخورده بود سر شب خورد دوباره ۲/۵ نیم هم ۹۰ تا خورد و خوابید 

آره به زور بهش شیر نمیدم که سر لج بیوفته حالا شیرش رو عوض کردم گفتم شاید از مزه ی ببلاک بدش اومده

اينطوري واسه خواب شبشم خوبه به مزه شيرم ربط نداره ببلاك طعمش خوبه منم اول ببلاك ميدادم ولي دكتر گفت اپتاميل كمتر نفه مياره و چاق پفكي هم نميشه ولي شايد مزشو دوست نداشته باشه 

اينطوري واسه خواب شبشم خوبه به مزه شيرم ربط نداره ببلاك طعمش خوبه منم اول ببلاك ميدادم ولي دكتر گفت ...

از وقتی شیر خشک میدم شبا راحت میخوابه ولی چند شبه از ساعت ۳/۳۰ تا ۶ صبح یکسره از خواب میپره جیغ میزنه بعد تا بغلش میکنم میخوابه نمیدونم چشه

از وقتی شیر خشک میدم شبا راحت میخوابه ولی چند شبه از ساعت ۳/۳۰ تا ۶ صبح یکسره از خواب میپره جیغ میزن ...

بچس ديگه شايد دل درداينا داره يكم بزرگتر شه بهتر ميشه ولي كلا بعضي بچه ها حساسن به جا و ساعت خاب اگه جاي خاصي ميخابه يا ساعت خاصي ياسرو صدا و نور و اينارو حواست باشه يكنواخت باشه خيلي هم اخر شبا بازي نكن كه خسته و بدخاب بشه

بچس ديگه شايد دل درداينا داره يكم بزرگتر شه بهتر ميشه ولي كلا بعضي بچه ها حساسن به جا و ساعت خاب اگه ...

حالا امشب گریپ میکسچر دادم بهش شکر خدا چشم نخوره خوابه ، شوهرم آخر شبا خیلی سر به سرش میذاره ، نه تو نور و صدا میخوابه عادت کرده 

مانفهمیدیم میخوره یا نمیخوره

وقتی میخوره اگه ۱۵۰ تا کمتر باشه گریه میکنه ولی مثلا یه صبح میخوره یه آخر شب قبلا هر سه یا ۴ ساعت ۱۲۰ تا ۱۵۰ تا میخورد بعد وسط روز از گشنگی جیغ میزنه ولی حاضر نیست نه شیر منو بخوره نه شیشه