2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خامه ی فرم گرفته توی یه جعبه مثل جعبه پنیره از سوپرمارکت بخر توی میکسر یا همزن کاملا بزن تا پف کنه بعد با مشما فریزر و ماسوره خامه رو بریز روی کیک

جانم آن لحظه که غمگین تو باشد شاد است

خامه رو از قنادی بگیر. اول ی لایه خامه کشی ساده کن بعد با قیف خوشگلش کن

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

خامه  رو اگه امکان داره  اماده از قنادی بگیر  بعد  بردار  کم کم بریز رو کیک و  با کاردک  صاف کن  با قاشق  نکنی که نمیشه   با پشت چاقو هم  تمیز درمیاد خامه کشی

بعد با  قیف و ماسوره  روش رو تزئین کن    اگه رفتی لوازم قنادی رنگ ژله ای بگیر قاطی  خامه کن واسه قسمتهایی که میخوای رنگی باشه

با  شکلات اب شده  یا سس شکلات هم متن میتونی بنویسی

اگه خامه قنادی نگرفتی میتونی از پودر خامخ استفاده کنی

یا خامه صبحانه

خامه صبحانه ازین کارتونی ها 30درصد چربی رو با یکی دوقاشق شکر  مخلوط کن بذار فریز   نیم ساعت بعد دربیار   با همزن دورتند   بزن تا سفت شه از ظرف  نریزه   بعد سریع کیک رو خامه کشی کن  و تزیین و بذار یخچال که خوب بگیره

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

اگر امکان  تمیز خامه کشی کردن رو نداری  از گاناش استفاده کن   شکلات رو بذار رو بخار اب بنماری کن  خامه هم اضافه کن  کیک رو بذار رو توری   و مواد رو  بریز رو کیکت  اضافه هاش میریزه پایین

فقط کیک باید  سرد سرد باشه  بعد از گاناش هم بذار تو یخچال که  بگیره

برای ترکیب  و اندازه خامه و شکلات  دوست داری سفت باشه  شکلات زیاد خامه کم   ابکی باشه  شکلات کم خامه زیاد  بازهم تو نت سرچ کن  تا دقیق متوجه شی  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید