خامه رو اگه امکان داره اماده از قنادی بگیر بعد بردار کم کم بریز رو کیک و با کاردک صاف کن با قاشق نکنی که نمیشه با پشت چاقو هم تمیز درمیاد خامه کشی
بعد با قیف و ماسوره روش رو تزئین کن اگه رفتی لوازم قنادی رنگ ژله ای بگیر قاطی خامه کن واسه قسمتهایی که میخوای رنگی باشه
با شکلات اب شده یا سس شکلات هم متن میتونی بنویسی
اگه خامه قنادی نگرفتی میتونی از پودر خامخ استفاده کنی
یا خامه صبحانه
خامه صبحانه ازین کارتونی ها 30درصد چربی رو با یکی دوقاشق شکر مخلوط کن بذار فریز نیم ساعت بعد دربیار با همزن دورتند بزن تا سفت شه از ظرف نریزه بعد سریع کیک رو خامه کشی کن و تزیین و بذار یخچال که خوب بگیره