2777
2789
بنظرت با‌پودر کاکایو متونم براتزیین کاری بکنم چجوری؟؟

این که  خامه  صبحانه رو اگه تونستی  فرم بدی  کمی کاکائو بهش بزن که بشه باهاش بنویسی  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت با‌پودر کاکایو متونم براتزیین کاری بکنم چجوری؟؟

یه راه دیگه واسه  تزیین با پودر کاکائو هم هست  این که 

کیک رو خامه کشی کنی   بعد شابلون بذاری کاکائو  بریزی  شکل در بیاری

اگه  نتونستی خامه کشی تمیز دربیاری   شکلات سفید یا کاکائویی رو رنده کن و  نا منظم  رو کیک  بریز  

خودش یه ایده واسه تزیین هست

مرسی ولی‌ی سوال دیگ گاناش چیه؟؟

ترکیب خامه و شکلات کاکائویی

برای گاناش از خامه صبحانه  استفاده میشه  تو نت بزن  تا  دقیق واست  طرز تهیه رو  بیاره

اگر امکان  تمیز خامه کشی کردن رو نداری  از گاناش استفاده کن   شکلات رو بذار رو بخار ا ...

سلام. ببخشید من گاناش درست کردم‌کیکم بیرون یخچال سرد شده بود گاناش رو داغ ریختم روش به بافتش نفوذ کرد اصلا لایه شکلاتی روش نبست...گاناشم هم موقع ریختن شل بود.‌..ایراد کارم کجا بود؟باید گاناش رو هم بزاری سرد شه بریزی رو کیک‌یا همیطوری داغ بریزی؟