2777
2789
عنوان

حرفه ای های نی نی سایت بیایین . عشوه . لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 18570 بازدید | 169 پست
من فکر کردم بالای 40 اید. بنظرم کم کم راهکارا رو استفاده کن یه دفعه ای صمیمی شدن باعث دلزدگی میشه چو ...

میدونی صمیمی هستیم من خودم لوندی ودلبری بلد نیستم دوست دارم واقعا در مقابل شوهرم هیچ شرمی و خجالتی نداشته باشم و یکاری کنم شوهرمم بتونه احساساتشو بروز بده و حرفهای رمانتیک و دلبرانه بزنه چووون خیلی برام مهمه

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
میدونی صمیمی هستیم من خودم لوندی ودلبری بلد نیستم دوست دارم واقعا در مقابل شوهرم هیچ شرمی و خجالتی ن ...

آخه شوهرتم باید همکاری کنه همش لوندی کنی و یه طرفه باشه حوصلت سر میره سعی کن کارای دو نفره رو انجام بدی یعنی هر دو فاعل باشید نه فقط شما، مثل همون بازی سنگ کاغذ یا مارپله

اینطوری احساس قضاوت شدن هم نداری و راحتی با خودت نمیگی یه وقت شوهرم خوشش نیاد یا ضایع بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا؟؟؟؟..😂😂😂چ باهال  شوهرمن که از کارتوخونه کلافه میشه دس ب سیاسفیدنمیزنه..موقع برانگیخ ...

بخدا. چند روزه مریض احوال بود . دیشب دیدم پر جنبو جوش شده ظرفارو شست خونه مرتب کرد . کافه خورده🤣🤣🤣. ولی دخترم تا ۳بیدار بود منم بیهوش شدم بنده خدا ناکام موند😂😂😂😂😂😂😂😂

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
آخه شوهرتم باید همکاری کنه همش لوندی کنی و یه طرفه باشه حوصلت سر میره سعی کارای دو نفره رو انجام بدی ...

اره عزیزم پیشنهاده خوبیه حتما عملی میکنم . حالا اگ من بردم چکارایی کنم؟ چند نمونه میگی بخدا من عقلم تو این چیزا یکم جمعس🤣🤣🤣🤣

منو شوهرم ب رابطه میگیم فوتبال هرجا اسم فوتبال بیاد برانگیخته میشیم 😅😅😅😅

خیلی شادم کردین مرسی ک اومدین توتاپیکم. 

ن اونو خودش داره 😂😂😂😂

مرسی ک امدی تاپیکم گلم خیییلی خندیدم با پستات با اینکه ناراحت بودم😘😘😘😘

اره عزیزم پیشنهاده خوبیه حتما عملی میکنم . حالا اگ من بردم چکارایی کنم؟ چند نمونه میگی بخدا من عقلم ...

تو این کانالای همسرداری بری اطلاعات مختلفی هست، راستش یادم نیست چیا بود بوس و بغل اینا هر چی دلت خواست میتونی بذاری مثلا یک دقیقه بوسیدن یا 5 دقیقه ماساژ، حموم مشترک یا هر چیزی

تو این کانالای همسرداری بری اطلاعات مختلفی هست، راستش یادم نیست چیا بود بوس و بغل اینا هر چی دلت خوا ...

اوکی . مرسی عزیزم پستات کمک کننده بود . ممنونم ک همراهی کرد😘😘😘😘😘

من یه چیزی یاد گرفتم الان 😀

تو اعلانات اگه رو عکس اعلان بزنی تو همون صفحه اعلان باز میشه

اگه رو متن اعلان بزنی تو صفحه جدید باز میشه 

بابت هی صفحه باز شدن مشکل داشتم 😁✌

خواهش گلم موفق باشی اگه همسرت سوتی داد تو ذوقش نزن و بذار با آزمون و خطا احساس راحتی کنه قضاوت نکن و نگران قضاوت نباش تا خجالت از بین بره. سعی کن در اتاق رو هم قفل کنی که خیال تون راحت باشه. 

تو این کانالای همسرداری بری اطلاعات مختلفی هست، راستش یادم نیست چیا بود بوس و بغل اینا هر چی دلت خوا ...

کونشو ن اونجاشو گاز میگرفته

ههههه منم داشتم ب همون قضیه فک میکردم😂😂😂😂

چشاتو اينطوري كن😚 لباتم بيار جلو اينجوري حرف بزن سسسَلّااام عَسيسمممم احتمال داره مخاطبت حالش به ...

😂😂😂👍

انچنان نوشت بر پیشانی ام سرنوشت‌‌‌‌‌،که با سواد هیچ کسی ترجمه نشد.....🌼💓