2777
2789

چیکار میکنید بازندگیتون؟

من حس افسردگی دارم.

مجردم 

شاغل نیستم.

کلافمممم.

نمیدونم باید چیکار کنم الان!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه وارد 26 شدم حساب ؟

اره خودمم تازه وارد شدم.

چ خبر؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

من می‌خوام برم توی ۲۸ سال 

دو تا بچه دارم یکی هم توراهه

معلمم 

وقت ندارم سرم رو بخارونم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

من ۲۷ سالمه

الان بهت میگم چکار میکنم 

با چندتا بیماری مزمن درگیرم 

موهام داره سفید میشه 

سرکار میرم ولی انرژی ندارم و خیلی خسته میشم 

بخاطر بیماری مزمنم تندتند سرما میخورم همین الانم سرما خوردم 

مجردم و نسبت به ازدواج خیلیی دودلم 

نمیدونم با زندگیم قراره چکار کنم 

ترسیده ام و مادرم را میخواهم

خدایا ببین اخه کاراتو🦦

۲۷ سالمه 

شاغلم.

با دوستام وقت میگذرونم

زندگی ای که دوست دارم رو میکنم 

کتاب می‌خونم

فیلم میبینم و این چیزا 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چرا شاغل نیستی

🥲با رشته خودم شغلی پیدا نکردم

محدودیت هم دارم.

باید تو خونه کار کنم بین آنلاین شاپ آرایشی و شیرینی پزی و کارای هنری موندم چی رو انتخاب کنم و ببرم جلووو

اره خودمم تازه وارد شدم.چ خبر؟

تولدت مبارک پساپس 😅

سلامتی درگیر زندگی کار ، من متاهلم اما جدا میگم اونقدر مشکلات سختی ها خودمون داریم که گاهی میگم کاش مجرد بودم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر