2777
2789
عنوان

حرفه ای های نی نی سایت بیایین . عشوه . لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 18570 بازدید | 169 پست
من اینو تو تاپیک دیگه ام گفتم  تو یکی از این ایده های قری خانومه نوشته بود شوخیهای جنسی بکنید ...

یااااخداااااااا بدبخت شوهره 😂😂😂😂😂😂😂

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
خیلی جدی بره..مگه عملیات جنگیه 😂😂

یه شمشیر پلاستیکی هم ببرم🤣🤣🤣🤣

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه کانال زندگی بهتر خوندم گفته بود یه صفحه مارپله بردارید بجای قسمتای نردبون یه جایزه ی محرک بذارید، مثلا بوسیدن یه نقطه به انتخاب برنده، بغل کردن و.. تا آخر کلی فان ایجاد کنید.

ایناروبیخیال بیایید بگید چجوری پیام بدیم به شوهر..که تحت تاثیرقراربگیره وبرانگیخته شه خخخخ 

منو شوهرم ب رابطه میگیم فوتبال هرجا اسم فوتبال بیاد برانگیخته میشیم 😅😅😅😅

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 
ایناروبیخیال بیایید بگید چجوری پیام بدیم به شوهر..که تحت تاثیرقراربگیره وبرانگیخته شه خخخخ 

سلا عشقم سعی کن زود بیای خونه دلم برات تنگ شده بچه ها خوابن ....

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

یکی الان پیامای همسریشو خودشو گذاشته بود خیلی خوب بود 

تو یه کانال زندگی بهتر خوندم گفته بود یه صفحه مارپله بردارید بجای قسمتای نردبون یه جایزه ی محرک بذار ...

ما این کارو با سنگ کاغذ قیچی انجام میدیم هرکی باخت بیچارس🤣🤣🤣😂😂😂😂

منو شوهرم ب رابطه میگیم فوتبال هرجا اسم فوتبال بیاد برانگیخته میشیم 😅😅😅😅

وای لعنتی😂😂😂😂کاش مام ی اسم رمزی داشتیم خیلی خوبه خخخ

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
ن اونو خودش داره 😂😂😂😂

راس گفتی حواسم نبود😂😂😂😂😂😂بخدا بس خندیدم دخترم نگران شده

وای لعنتی😂😂😂😂کاش مام ی اسم رمزی داشتیم خیلی خوبه خخخ

حالا اسم دم دستی نزارید هرجا گفتن برانگیخته شید

راس گفتی حواسم نبود😂😂😂😂😂😂بخدا بس خندیدم دخترم نگران شده

😂😂

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه