2777
2789
عنوان

سیسمونی میخوام بخرم جزئی و ضروری بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 50 پست
اها مرسی یعنی با ۷۰۰.۸۰۰میشه کمد خرید؟

اتفاقن 700 تومنی هم داشت ولی جنسشون اصن خوب نیس 

نئوپانه زود وا میره جای میخ ها هرز میشه  و خودبه خود باد میکنه پولتو ریختی دور

همون وکیوم بهتره و محکم تر

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز چرا نشه فقط لباس جنس خوب بخر چون زود زود شسته میشه پرز میده اگه چنس خوب نباشه بچه حساس پوست ...

اره کریر  خیلی دوست دارم بگیرم 😕

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

۱.تخت

۲.کمد و ویترین

۳.رخت آویز

۴.سرویس پلاستیکی حموم

۵.سرویس بهداشتی حموم

۶.پتو

۷.سرویس حوله

[  ] ۸.اسباب بازی

‌۹.قنداق فرنگی

۱۰.سرویس قابلمه

۱۱.ظرف غذا

۱۲.تشک و بالش تشکچه و لحاف

۱۳.شیشه شیر

۱۴.قاشق حرارتی

۱۵.فلاسک

‌۱۶.پشه بند

۱۷.روروئک

۱۸.سطل اتاق کودک جا دسمال کاغذی

۱۹.فرش

۲۰.ساک وسایل و کریر و کالسکه

۲۱.لباس

۲۲.بلوز زیر دکمه دار (سایز یک تا سه )۶تا ۸

۲۳.پیشبند یک تا دوعدد

۲۴.سرهمی دوتا

۲۵.جوراب ۴تا ۶جفت

۲۶.کفش و پاپوش  

۲۷.سرویس برس

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

منم دقیقا شرایط شما رو دارم مستاجرم و خونه یه خوابه واقعا جا نیست بخوام سیسمونی اضافه بگیرم ترجیح میدم به مرور زمان هرچی لازم شد بگیرم براش, ولی خب همین لباس خریدن واقعا بلد بودن میخواد از چه سایزی چند دست ؟؟

[QUOTE=74933064]۱.تخت ۲.کمد و ویترین ۳.رخت آویز ۴.سرویس پلاستیکی حموم ۵.سرویس بهداشتی حموم ۶.پتو ۷.سرویس حوله ...[/QUOTE ب نظرتون چقدر میشه اگ چیز اضافه هست بگید

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا

من این کالسکه رو خریدم 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
منم دفیقا شرایط شما رو دارم مستاجرم و خونه یه خوابه واقعا جا نیست بخوام سیسمونی اضافه بکیرم ترجیح می ...

منم واسه لباس نمیدونم دقیقا چند دست بگیرم .میگن از هر سایز 2دست بگیر 😕گیج شدم منم 

[QUOTE=74933064]۱.تخت ۲.کمد و ویترین ۳.رخت آویز ۴.سرویس پلاستیکی حموم ۵.سرویس بهداشتی حموم ۶.پتو ۷.س ...

عزیزم اینکه کم کم 10تومن میشه اگه برای من لیست گذاشتین که گفتم میخوام با 2تومن خرید کنم

عزیزم اینکه کم کم 10تومن میشه اگه برای من لیست گذاشتین که گفتم میخوام با 2تومن خرید کنم

عزیزم همه اینایی که دوستمون گف من خریدم بجز کمد و ویترین اگر تخت و کالسکه ارزون برداری بقیه چیزا خورده ریزه

اونقد که فکر میکنی نمیشه

واقعا زیاده یعنی من فک کردم کمم هست برای خودم نوشته بودم ولی پشیمونم کردی 

منم واسه لباس نمیدونم دقیقا چند دست بگیرم .میگن از هر سایز 2دست بگیر 😕گیج شدم منم 

من بچم زمستون بدنیا میاد از هر سایز 4دست گرفتم

کلاه و دستکش و قنداق و شورت عینکی و بادی و سرهمی و استین بلند و استین کوتاه کفش جوراب پاپوش...

عزیزم همه اینایی که دوستمون گف من خریدم بجز کمد و ویترین اگر تخت و کالسکه ارزون برداری بقیه چیزا خور ...

به نظرت با۳تومن میشه کالسکه ۲قلویی و ی دونه کریر و کمد و لباس تا۵ماهگی واسه ۲قلو خرید؟به جز رخت خواب و پتوها

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
واقعا زیاده یعنی من فک کردم کمم هست برای خودم نوشته بودم ولی پشیمونم کردی 

نه اتفاقن کمه و خیلی چیزا و جزئیات رو از قلم انداختی

فقط اگ اتاق کمد دیواری داره بنظرم کمد ویترین لازم نیس

به نظرت با۳تومن میشه کالسکه ۲قلویی و ی دونه کریر و کمد و لباس تا۵ماهگی واسه ۲قلو خرید؟به جز رخت خواب ...

حقیقتش من از بالاشهر اصن خرید نکردم میرفتم مرکز شهر که همش مغازه سیسمونی فروشیه و بخاطر رقابت با مغازه های دیگه قیمت ها رو مناسب میدادن

مثلن من لباس از این تیکه ایی ها خریدم پنبه ایی جنس لطیف  مارک بیبی سان تیکه ایی 15 تومن

بعد رفتم مغازه های تک و بالاشهر دیدم همون مارک و مدل تا تیکه ایی 23 یا 25 تومن هم میدن

اینکه از کجا بخری خیلی مهمه

ولی خب با 3 تومن احتمالن میتونی

اگ کمدت یه تومن باشه کریر هم 100 تومنه

کالسکه 2قلویی نهایتن 800 بشه

با یه تومن لباس میتونی بخری براشون تا 5 ماهشون