2777
2789
عنوان

سیسمونی میخوام بخرم جزئی و ضروری بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 50 پست
حقیقتش من از بالاشهر اصن خرید نکردم میرفتم مرکز شهر که همش مغازه سیسمونی فروشیه و بخاطر رقابت با مغا ...

میخوام برم از سیسمونی اقابزرگ خرید کنم.کمدشم از عبدل آباد بخرم.واسه سیسمونی انقد استرس دارم که نگو

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
میخوام برم از سیسمونی اقابزرگ خرید کنم.کمدشم از عبدل آباد بخرم.واسه سیسمونی انقد استرس دارم که نگو

من اهوازم عزیزم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کریر  خیلی دوست دارم بگیرم 😕

انشالله به سلامتی میاد بغلت نی نی ولی من لباس فقط سایز یک خریدم سه دست دنیا اومد واسش برزگ بود ولی بعد بیست روز اندازش شد تا چهار ماهگی هم تونستم تنش کنم فقط یه سرهمی یک گرفتم واسه بیرونش بعد چهار ماه دیگه میتونستم برم بیرون اندازه خودش لباس بگیرم هر چی که لازم داشت لباس زیاد الکی تو خونه انبار نکردم کالسکه رو هم تو چهار ماهگی گرفتم روروک رو ت ۱۰ ماهگی وسایل غذا رو تو پنج ماهگی خلاصه هرچی رو به موقع خودش گرفتم شما هم وسایل ضروری رو بخر بقیه رو خورد خورد بگیر 

ادمهاى اين روزگار اين چنين اند با گرك بره ميخورند با چوپان گريه ميكنند