2777
2789
عنوان

سیسمونی میخوام بخرم جزئی و ضروری بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هنوز سيسموني نخريدم تجربه ندارم ولي با اين گرونيا به نظرم چيزايي بگير كه اول نيازت ميشه  مثل دو سه دست لباس  نوزادي و شيشه و پستونك و .... يه ساك حمل نوزاد بگير يا كرير . و ساك ... يه تشك و پتو بالشت و اگه جا داري يه دونه ازين گهواره ها همين ديگه بقيه چيزا رو بزار هر وقت بزرگ شد احساس نياز كردي بگير 

به نظرم تخت با چند دست لباس با یه سری لوازم مثل شیشه شیر و کیف و پتو و پستونک ...

من خودم همین هارو میخوام بگیرم

اینکه کلی اسباب بازی و کلی لباس برای سنین و فصل های مختلف بخری اضافه خرج هست چون اونا رو میشه کم کم خرید

گهواره خیلی لازمه  من گهواره خریدم از اینا که ثابت میشن تا 4سالگی بچه اگ بی تابی کنی با تکون ...

عكسشو ميتوني بدي؟چند گرفتي؟

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
عروسکم خریدی؟من اصلا جای این جیزای جینگول و ندارم خونمم یه خوابست اولین بچمه ولی جز لباس و جیزای ضرد ...

انقد از مجردیم عروسک کوچیک و بزرگ دارم یه کمد برده تا جاشدن

اسباب بازی و ماشین های متحرک هم الان که لازم نداره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
قیمت کمد میدونی چنده؟

بستگی به جنس داره دیگه

گهواره ایی که خریدم کمدش جنس وکیوم بود 2دره کشو دار 900 تومن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عروسکم خریدی؟من اصلا جای این جیزای جینگول و ندارم خونمم یه خوابست اولین بچمه ولی جز لباس و جیزای ضرد ...

خونه منم یه خوابس واسه همین نمیشه اصلا تخت و کمد خرید

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
من خودم هنوز سيسموني نخريدم تجربه ندارم ولي با اين گرونيا به نظرم چيزايي بگير كه اول نيازت ميشه &nbs ...

اره خودمم همینا تو فکرم بود بنظرم بشه با دوتومن خرید کرد😣

خب میگم لیست چیزایی که خریدی با 2تومن چیا بودن؟

تخت گهواره ایی

لحاف و کوسن و بالشت و پتو 

تشک تختش و تشک لبه دار و یه بالشت دیگه هدیه دوست شوهرم بود

کالسکه 

لباس از سایز صفر تا 3 پنبه ایی و کفش و جوراب و پاپوش و کلاه و این چیزا

سرویس پلاستیک و بشقاب و کاسه و قاشق چنگال و قبلمه کودک

وسایل بهداشتی و شوینده

ساک

تپلک و تشکچه

چوب لباسی

قنداق فرنگی

یه سری جغجغه و اسباب بازی صدا دار

پشه بند بالا تخت و موزیکال

روروئک هم از خواهرشوهرم گرفتم

اره خودمم همینا تو فکرم بود بنظرم بشه با دوتومن خرید کرد😣

اره عزیز چرا نشه فقط لباس جنس خوب بخر چون زود زود شسته میشه پرز میده اگه چنس خوب نباشه بچه حساس پوستش ولی اگه بتونی کریر حتما بگیر چون من واقعا به دردم خورد تا ۱۵ ماهگی بچه عروسی مهمونی یا تو خونه که کار داشتم دیگه خیالم راحت بود 

ادمهاى اين روزگار اين چنين اند با گرك بره ميخورند با چوپان گريه ميكنند  

عكسشو ميتوني بدي؟چند گرفتي؟

400 تومن 

تخت گهواره ایی لحاف و کوسن و بالشت و پتو  تشک تختش و تشک لبه دار و یه بالشت دیگه هدیه دوست شو ...

خوب خرید کردی با 2تومن مبارک باشه