2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم برای برادرم فقط گریه میکنم نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 36 پست
منم همینو میگم جدیدا خیلی مشکلات مالی داری صبح تا شب کار میکنخ و میدوه ولی آخرشم همش گرفتاره خراب شه ...

بخاطرہ استرسشہ منم ھمین مشکلو دارم دکترم برہ داروھای ضدافسردگی میدن البتہ اگہ ھمین بختک باشہ 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین علاجش چیه مامانم میگه قدیما با دعا درمان میکردن ولی من اعتقاد ندارم به اینچیزا بختک درمان پز ...

بختکه عزیزم بین حالت خواب و بیداری 

اول خواب معمولا میاد سراغت 

من خیلی خیلی شدم قبلنا 

اصلا چیزه خاصی نیس

یه نفر میومد روت هر چقد میخوای داد بزنی جیغ بزنی نمیونی  اصلا ذهنت باز نمیشه ، کم کم خودش از بدنت میره 

اوخی گناه داره😔انشالله هرچی زودتر این حالت برطرف شه دوستان براش دعا کنید براآرامششم نفری ی صلوات ب ...

ممنونم از مهربونیت عزیزم دعاش کنین دلم برا دخترش کبابه بچم خیلی باباییه😢😢😢

اگه توی خواب میبینه که جن و اینچیزا نیست🤔 احتمالا با رفتن پیش روانپزشک حل بشه

یه خواب هر شب هرشب تکرار نمیشه اونم یه چیز

مطمئنا بختکه 

من خیلی میترسیدم خیلی 

خواهرمم میشد ، مال خواهرم بدتر بود میگفت قشنگ حس میکردم منو دارن بلند میکنن رو هوام

یه خواب هر شب هرشب تکرار نمیشه اونم یه چیز مطمئنا بختکه  من خیلی میترسیدم خیلی  خواهرمم ...

بله بختک دقیقا نمیدونم چیه ولی با تجربیاتی ک از جن و اینچیزا دارم قضیه جن نمیتونه باشه چون تو بیداری اتفاق میفته

عزیزم طبق حرفات انگار بختک میفته روش،من فقط یبار تحربه کردم واقعا عذاب اوره و حس مرگ ب آدم دس میده،فقط از استرس و فشار زیاده،احتمالا برادرت درگیری ذهنی چیزی داره،انشالا اگ مشکلی داره برطرف شه و دیگه این اتفاق نیفته،چون خیلی تجربه بدیه

عزیزم حتما‌یه دعا بنویسین‌براش‌ ماهم همچین‌موردی داشتیم‌با دعا خوب شد ارامشش کلا از بین‌رفته  ض ...

به مامانم میگم بره دنبال دعا خودمم براش وقت دکتر میگیرم واقعا درموندم 😔😔😔😔دعا کنید توروخدا 

نه اصلا لازم نیس قرص و دعا و چیزی... 

یه مدته فقط خودش میره 

درکش میکنم

حسه خیلی بدیه 

من تو خواب بودم ولی واقعا بیدار بودم یه صدایی همش میومد هر چقد دهنم فشار میدادم باز بشه که جیغ بزنم نمیتونستم ، یه چیز سنگین روم بو 

بعد کم کم حس میکردم داره میره بیرون  بعد کامل بیدار میشدم

بهش یگو وقتی میخوای بخوابی صاف نخواب رو شکم بخوابه

به مامانم میگم بره دنبال دعا خودمم براش وقت دکتر میگیرم واقعا درموندم 😔😔😔😔دعا کنید توروخدا 

عزیزم اصلا لازم نیس من اونموقع ها که اینجوزی میشدم دبیرستان بودم و هیچ دغدغه ای جز درس نداشتم

الانم خیلی خیلی کم میشم

نه اصلا لازم نیس قرص و دعا و چیزی...  یه مدته فقط خودش میره  درکش میکنم حسه خیلی بدیه&n ...

وای اره،من موقع امتحانات تجربه کردم ک استرس و فشار روم بود،هرچی داد میزدم ولی صدایی از گلوم بیرون نمیومد،فک کردم دارم میمیرم بعد انگار ب هوش بیای،ب دوست هم اتاقیم گفتم چرا کمکم نکردی گف اصن تغییری نکردی ک بفهمم،انقد گریه کردم و ترسیدم