2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنید؟

396 بازدید | 44 پست

یکی از دوستام که نسبتا صمیمیه بهم پیام داده که عروسی پسر خالمه لباساتو بهم قرض بده که بپوشم واسه شب عروسی حالا منم اون لباسمو جدیدا خریدم و خیلی هم گرونه حتی خودمم یه بار نپوشیدمش و کلی هزینه ش شده شما باشید میدید بهش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر بعضیا چشمشون به مال مردمه، من لباس پاره خودمو حاضرم بپوشم ولی از کسی چیزی نگیرم مگه اینکه مادرم یا خواهرم باشه، اگه نمیخوای بدی بگو شوهرم راضی نیست

بگو دادم خاهرشوری جایی 

ن بابا ادم بده هم بعدش ناراحت میشه تو کار منو نکن 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍