2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ مهمونی میره ک فامیلای تو اونجا نیست بده بپوشه ببین چقد لازمه ک بهت رو انداخته حالا چه فرقی داره خودت اولشو بپوشی یا نه فق زیاد بهش بسپر بگو هیلی مراقبش باش بعدش ک اورد ببر خشک شویی

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

وای اصلا نده بگو شوهرم اجازه نمیده ناراحتم شد ک بشه 

والا کی آخه لباس نپوشیده خودشو میده ب یکی 

خودش اگ بود عمرا بهت میداد

بعدشم اینی ک جدیدترین لباستو میخواد یعنی پروو هس 

اصلا نمیدادم...در جا میگفتم اا خودمم مراسم دعوتم😁

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
حالا چرا لباس مجلسی بدون‌مناسبت خریدی که هنوز یه بارم‌نپوشیدی من‌باشم نمیدم

پارچه بود واسه هدیه گرفتن واسم  منم جدیدا از خیاطی اوردم چون دو هفته دیگه عروسی دعوتم میخوام بپوشم

اخه فقط همونو‌ میخواد گفتم یه مدل دارم اونو ببر جدیده نخواست

بنظرم خیلی زشته که دوستت شما رو توی معذورات قرار داده.

منم جای شما باشم روم نمیکنه بگم نه. ولی حالا که اون با پرروی میگه همونو میخوام شما هم رودروایستی رو بزار کنار و بگو که راضی نیستی لیاس رو بهش بدی

اگ مهمونی میره ک فامیلای تو اونجا نیست بده بپوشه ببین چقد لازمه ک بهت رو انداخته حالا چه فرقی داره خ ...

نه اخع کلا خیلی رو میندازه واسه لباسو مانتو و پولو....بعدشم وضع مالیشم خوبه بد نیس که