2777
2789
این طرز تهیه کیک کدو حلوایی پختن گفتن خوب شده  من خودم هنوز درست نکردم

میتونین گردو نریزین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما شمالیا، کدو رو میپزیم ، آب نمیخواد خودش یه پاتیل آب میندازه با آب خودش میپزه. مثلا زمستون میذاریم روو بخاری درش رو میذاریم تا صبح آروم میپزه یا روو گاز.بعد لِهِش میکنیم

بعد به میزان دلخواه سیر اضافه میکنیم به ماست میزنیم.

من یک مقدار درست میکنم میذارم یخچال توو ظرف دربسته، هر وقت ماست میکشم به میزان دلخواه به ماست اضافه میکنم میبرم سر میز.

یاد می دی ب من خیلی دوس دارم یاد بگیرم 

عزیزم کدو حلوایی رو دایره دایره های ب عرض  ۲سانتی برش بزن بعد بینشو نصف کن تا ته قابلمه کامل کنار هم بتونی بچینی روغن و نمک بزن بهش و روش برنج رو دم بدار موقعی ک دم کشید یه نموره شعله رو بده بالا ک خوب سرخ بشه

ته دیگش چه جوریه میشه بگی لطفا؟

عزیزم کدو حلوایی رو دایره دایره های ب عرض  ۲سانتی برش بزن بعد بینشو نصف کن تا ته قابلمه کامل کنار هم بتونی بچینی روغن و نمک بزن بهش و روش برنج رو دم بدار موقعی ک دم کشید یه نموره شعله رو بده بالا ک خوب سرخ بشه

بی کیفیته عکسه

ای بابا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

با کدو حلوایی غذاهای متنوعی می‌تونید درست کنید.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی

طرز تهیه آش کدو حلوایی