2777
2789
عنوان

نماز یا لاک؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 99 پست
با احترام به عقاید همگی.من معتقدم خدا به ایمان قلبیت کار داره نه به یه ذره رنگ رو ناخنت

دقیقا موافقم باهات

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه که بخوام باهات مخالفت کنم.صرفا به عنوان یه سوال می پرسم. چرا میگی سر خودت رو شیره بمالی؟ خدا نی ...

بله خدا نیاز نداره ماییم ک محتاجیم.ما باید دلمون واسه خودمون بسوزه و الا بیچاره میشیم

مثل امتحان ک بیست گرفتنش ب درد استاد نمیخوره ولی خودت قبول میشی

حالا یکی واسه امتحان درس نمیخونه و ترجیح میده بره مهمونی و خوشگذرونی یکی پا روی دلش میذاره و واسه روز امتحانش تلاش میکنه

خدا عدالت داره تلاش کننده و کسی ک تلاش نکرده برابر نیستن براش

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
چاکریم😁😁😁😁😍

ما بیشتر😎😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

فقط لاک پاک کردن هم سخته.پاک میکنی بعد دو روز میبینی یه سر سوزن لاک یه گوشه ناخنه.به همین دلیل من کلا لاک رو گذاشتم کنار.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه که بخوام باهات مخالفت کنم.صرفا به عنوان یه سوال می پرسم. چرا میگی سر خودت رو شیره بمالی؟ خدا نی ...

دقیقا چون خدا نیاز نداره میگم.منم که نیاز دارم .منم که باید بتونم از چیزایی که نفسم و دلم میگه بخاطرش بگذرم.عزیزم من همه ی این مراحلو رد کردم.زمانی اصلا نماز نمیخوندم میگفتم خدا چه نیازی به نماز من داره همینکه ادم بدی نباشم کافیه یه زمانی نماز خون شدم ولی با لاکو ناخن مصنوعی و حتی ارایش وضو میگرفتم میگفتم خدا به یه ذره لاکی که رو انگشته منه کاری نداره ....همه اینا و این توجیحاتو من خودم گفتمو از سر گذروندم 😊حالا ادم خودش انتخاب میکنه من به این نتیجه رسیدم نه به خاطر اینکه خدا نیاز داشته باشه به لاک نزدنم بلکه بخاطر خودم  دستوراتشو کامل انجام بدم (البته هنوز صد درصد اینجوری نشدم ولی دارم سعیمو میکنم😊)

ولی من از یه عاقایی پرسیدم که راجع به این مسائل اطلاع داشت گفت بابا خودِاین عربا که ریشه اسلام از اونجاس برای نماز خوندن هعی وضو نمیگیرن،یعنی ی بار وضو میگیرن برای تمام وعده های نماز اون روز من موندم که چنین چیزی امکان داره ایا؟

ولی من از یه عاقایی پرسیدم که راجع به این مسائل اطلاع داشت گفت بابا خودِاین عربا که ریشه اسلام از او ...

وای کی میگه؟شما چطور باور کردید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خانم ها نظرای همه محترم 

اعتقادات همه محترم

ولی لطفا فتوای جدید ندید

اینکه با لاک نماز بخون خدا باید قبول کنه و میکنه اخه اینارو کی گفته؟؟ شما با لاک وضو بگیر ولی کار اشتباهتو ترویج نکن

شما با ارایش غلیظ برو پیش نامحرم و بگو مهم دلمه که پاکه ولی فتوا نده که این کار گناه نیست

وضو و غسل با لاک قبول نیست

لاک و هرررگونه ارایشی که مشخص بشه پیش نامحرم گناه داره ( ارایشی که معلوم بشه هااا نه یه کرم و ... ساده و کم ) 

خلاصه عیسی به دین خود موسی به دین خود

ولی اعتقادات اشتباه قلبیتونو ترویج نکنید

من با شما کاملا مخالفم عزیزم ولی نظر شماهم محترمه💙💙

مخالفت شما هم محترمه و آینده خودته

مهم اینه که حق چیه و خواست خدا از ما چیه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بین لاک و فرمان خدا که نمازه خب صد درصد نماز، نماز دستور خداست دوست داره اونجور که خودش گفته عبادتش کنیم لاک هم میشه زد موقع نماز پاک کن😃

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره