الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها یعنی هرکی موی زاید داره یعنی پلی کیستیکه؟ میشه ارثی باشه؟ بعد پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان میشه ...
نه فقط یکی از دلیلاش اینه .ممکنم هست ژنتیکت باشه.ولی اگگه داری تا زوده برو دکتر هم ازمایش هورمونی بده هم سونو برای تشخیص پلی کیستیک.مال من منظم نیست ولی درد دارم.هر بیماری ممکنه بدون نشانه باشه بری دکتر خیالت راحت تره
منظورم کیست نیست.پلی کیستیک تعداد زیاد و ریز کیسته.یا همون تنبلی تخمدان
من تنبلی تخمدان داشتم سه ماه یه پری میشدم و تخمک گذاری نداشتم کلی دوا و درمان کردم با ای یو ای باردا. شدم اما چون قلب نداشت سقط شد سه ماه بعد طبیعی بدون دارو باردار شدم ،بعد زایمان د ستیدم ولی این دو سه سال ذخیر دوباره دیر دیر می شدم رازیانه سکنجبین میخوردم که تو سیزده هفته فهمیدم باردارم😕😕
هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
نه فقط یکی از دلیلاش اینه .ممکنم هست ژنتیکت باشه.ولی اگگه داری تا زوده برو دکتر هم ازمایش هورمونی بد ...
من چندسال پیش رفتم دکتر پوست واسم آزمایش هورمونی نوشت نرمال بود ( از همون ها که روز دوم پریود باید آزمایش داد) ، سونوگرافی هم رفته بودم مشکلی نبود البته اون واسه مجردیم بوده، الان دوباره باید برم یا همون مشخص کرده بوده؟
من چندسال پیش رفتم دکتر پوست واسم آزمایش هورمونی نوشت نرمال بود ( از همون ها که روز دوم پریود باید آ ...
نه ازمایش چند سال پیش که قبول ندارن .ولی سونو منم زیاد رفتم هیچکدام نگفتن چون دکتر فقط سونو رحم و تخمدان نوشته و ازشون نخواسته بود ببینن پلی هستم یا نه خودمم نمیدونستم باید بپرسم.میخوای اول یه سونو بده ولی حتمااا از سونوگرافیست بپرس پلی کیستیکی یا نه
اخه من دو تا بچه دارم دو تا پشت سرهم به فاصله دو سال دیگه این یکی ناخاسته بود با کدوم تخمک بو ...
ای جانم خدا بخواد بده میده دیگه.ولی دوماه پریود نشدنت که ربطی به تخمک نداره شاید تخمک داشتی .مثلا من پلی کیستیکم ولی هرماه پریود میشم فقط ده روزی عقب میندازم
نه ازمایش چند سال پیش که قبول ندارن .ولی سونو منم زیاد رفتم هیچکدام نگفتن چون دکتر فقط سونو رحم و تخ ...
من با خواهرم رفتیم هردو سونوگرافی انجام داده بودیم، خواهرم و زده بود پلی کیستیک !!!! ولی من نه، خواهر بیچارم کلی غصه خورد و سریع رفت دکتر زنان، یک ماه بعدش خواهرم حامله شد ! الان همه چی درمان داره 😉