من با خواهرم رفتیم هردو سونوگرافی انجام داده بودیم، خواهرم و زده بود پلی کیستیک !!!! ولی من نه، خواه ...
اره درمان که داره فقط ادم بدونه بهتره منم دکتر گفت باردار میشی نترس ولی الان تمام مشکلم موهای چونمه چون قبل بارداری باید داروهارو قطع کنم میترسم بازم بیشتر بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدون لیزر؟موی چانه هم داشتی؟اخه من شنیدم فقط جلوی رشد بیشتر رو میگیره در کنارش باید لیزر کنی تا قبلی ...
نه لیزر نرفتم خداروشکر بهتر شدن آره چونه داشتم مامانم همش میگفت تو ژیلت میکشی😂😂😂بعد که افتادم رو خونریزی فهمیدم کلا همه چی بهم ریخته بعدش دیگه قرص شروع کردم
عه چه خوب یعنی ریختن همش؟😮من میگم کاش با لیزرم بره از بس پره
آره مثلا پام خیلی کم مو داشت ولی زیاد شده بود قرص خوردم بعد یه مدت مو رو که میگرفتم بدون اینکه دردم بگیره از ریشه در میومد چون زائد بود ولی موی خودم که از قبل داشتم نه الانم که موهاشومیزنم بهتره خداروشکر
چه خوب امیدوار شدم.چیکار کردی از بین رفت چه داروهایی خوردی؟
الآن ۱۱ماهه که گلوکوفاژ روزی دو تا مصرف میکنم و اینم بگم نسبت به قبل وزنم رو کم کردم .چاقی باعث تخمدان پلی کیستیک میشه.بخاطر پرولاکتین هفته ای ۳بار نصف قرص برموکریپتین مصرف میکنم و از سوم عادت شبی یک عدد قرص لتروزل مصرف میکردم که دکترم ۳ماه پیش گفت نصف قرص لتروزل رو مصرف کن.من از سوم عادت تا هفتم لتروزل میخورم
میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد