2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195167 بازدید | 213 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خداروشکر .دکترم به من گفت نترس بارداری معمولا مشکلی نداره فقط این موها اذیت میکنه نمیدونم تا ...

اره بابا کم کم خوب میشه الان من کل بدنم موهاش دیگه کم شده..ولی ازدکترپرسیدم گف الانم باردارشدم بازم داروها رومصرف کنم گف متفورمین رو حالا حالاهابخور 

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

راه حل   مااااهبانو

هبج قرصی بهم نداد ومنم دست از پا دراز تر اومدم خونمون اخه ابجیمم کیست داشت چندساله  و نمیتونست باردار بشه همش میترسیدم مثل اون باشم ...البته دکتر ها به اون قرص های جوربا جورمیدادن اونهم مثلمن کیستهای ریز داشت اما خب مثل من درمون نکرد

اومدم خونمون و باشگاه ثبتنام کردم

باشگاهمو که میرفتم هیچ

هرروز اولصبح یک قاشق پونه خشک شده 

یک عدد گل محمدی خشکشده ازاین غنچه ریز ها 

یه قاشقچای خوری زنجبیل یا زنجفیل

یه قاشق چایخوری دارچین 

نصف قاشق چای خوری هل سابیده شدع 

رو داخل لیوان دمنوش میریختم و روش اب جوش میریختم

و بعد دورش حوله میپیچیدمو میذاشتمش روی اوپن واسه یک ربع

بعدش با نبات این دمنوشو میخوردم

خدا شاهده بعد یکماه تموم کیستام با ابن دمنوش رفت

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
دکتربهم ازمایش کل هورمونی داد انجام دادم اوردم بهش نشون دادم سونوهم کرد گف وای تخمدان چپت خیلی شدیدض ...

من هورمونام کاملا منظمه فقط تو سونو هر دو تخمدانم فولیکول ریز داشت در حد8میلیمتر .شما یادت نیست فولیکول ها رو چند زده بود برات توی سونو؟

خب چیکارش کردی موها رو؟

من هیچی دیگه هی زودب زوداصلاح میکردم تا ک این داروهارو خوردم دیدم کمترشده خداروشکر من موهای صورتو پیشونی با پام خیلی زیادشده بود مخصوص پیشونیم شبیه موهای مردونه بودانگار

من هورمونام کاملا منظمه فقط تو سونو هر دو تخمدانم فولیکول ریز داشت در حد8میلیمتر .شما یادت نیست فولی ...

ن بخدا اصلا هیچ حرفی درمورد فولیکول نزده بود فقط تنهاچیزی ک یادمه گفته بود وای دختر تخمدان چپت خیلی شدید ضعیفه

اره بابا کم کم خوب میشه الان من کل بدنم موهاش دیگه کم شده..ولی ازدکترپرسیدم گف الانم باردارشدم بازم ...

اخه به من متفورمین نداد که.مال شما یعنی فقط با متفورمین کم شده؟اسیرونو لاکتون نداد؟