2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195001 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم هنوز اقدام نکردم تازه فهمیدم.مشکلم مو زائد دکتر اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند داده ولی ...

اگه رفتم نتیجه گرفته بودم بهت پیام میدم برات میفرستم اگه خواستی ظاهرا هرکس خورده نتیجه گرفته

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
سونو ندادی قبل بارداری ببینی چطور شده؟

چرا دیگه دادم گف تنبلی تخمدان شدید داری حتی خود دکترم فکرشونمیکرد حالاحالاها بچه داربشم بهم میگف این ماه بیا امپولارو بهت بدم شروع کن دو روزپیش رفتم پیشش گف جانم پریودشدی گفتم ن حامله شدم ازمایشمودیدتعجب کرد

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
اگه رفتم نتیجه گرفته بودم بهت پیام میدم برات میفرستم اگه خواستی ظاهرا هرکس خورده نتیجه گرفته

یعنی کلا خوب میکنه یا فقط کمک به بارداری میکنه؟چون مشکل من موی چانس فعلا که در اثر تنبلی تخمدان

انشالله نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری.چند ماه اقدامی؟؟با عمل باردار شدی یا دارو؟؟

شما نبودین این خانوم پرسید باعمل باردارشدی یا دارو من فکرکردم شماگفتین پلی کیستیک منظورتون کیسته

یعنی کلا خوب میکنه یا فقط کمک به بارداری میکنه؟چون مشکل من موی چانس فعلا که در اثر تنبلی تخمدان

اوووف تنبلی تخمدان یکی از علائماش موهای زائدهستش ک دیوونه م کرده بود

چرا دیگه دادم گف تنبلی تخمدان شدید داری حتی خود دکترم فکرشونمیکرد حالاحالاها بچه داربشم بهم میگف این ...

ای جانم خداروشکر .دکترم به من گفت نترس بارداری معمولا مشکلی نداره فقط این موها اذیت میکنه نمیدونم تا کی دارو باید بخورم

من هرقرصی فکر کنی خوردم هرچییی2سال تمام چن ماه خونریزی شدید با لخته های بزرگ داشتم و موهای بدنم بخصوص چونم زیاااد و کلفت شده بود اسپیرونولاکتون خوردم بهتر شدم ولی آخرین باری که رفتم گفت کیستا مقاومن فعلا این داروهارو که گفتم خوردم تا یه مدت دیگه میرم سونو ببینم چطور شده

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
چطوری فهمیدی؟اندازه فولیکولهات چند بود تو سونو ؟

دکتربهم ازمایش کل هورمونی داد انجام دادم اوردم بهش نشون دادم سونوهم کرد گف وای تخمدان چپت خیلی شدیدضعیفه ک اون داروهارو داد خوردم توی سومین ماه باردارشدم