الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه گلم.من هر ماه پریود میشم.اما وقتی قرص لتروزل یا کلومیفن میخورم تخمک بهتری دارم.قبل مصرف قرص فولیکول های نابالغ داشتم.بیشتر بی دلیل بچه دار نمیشیم.چون دکترم گفت خیلی ها هستن که با پلی کیستیک ؛باردار شدن.
میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
این تایپیکت مال چندسال پیشه الان چطوری ریزشت موهات قطع شد رویش داشتی؟ چه دارویی مصرف میکنی&nb ...
نه هیچ تغییری نکردم چون داردو استفاده نکردم چون قصد بارداری داشتم .چند ماهی دارو خوردم برای موی زائد خوب بود رشدشون رو کم کرده بود اما قطع کردم وفعلا دنبال درمان خاصی نرفتم
عزیزم می خوای اظطلاعات بالا ببری حتما مطالعه کن اون هم از سایت های معبتر متخصصین زنان http://drzargar.com/تخمدان-پلی-کیستیک/ من این مقاله رو خوندم خیلی کمکم کرد.
تخمدان پلی کیستیک یه وقتا ارثیه باید تحت درمان باشی دیگه راهی نداره من خودم چون تنبلی تخمدان داشتم الان تحت درمانم ولی خدا رو شکر الان یکم شرایطم بهتره دکترمم دکتر حبیبه احمدی تو سعادت آباده اگه کسی خواست من که از کارش راضیم