2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195188 بازدید | 213 پست
توکه گفتی خوب شدی عزیزم یعنی خوب نشدی درمان قطعی منظورمه؟؟؟

نه.درمان شدن قطعی نداره.با قرص همه چی نرماله بدون قرص همون آش و همون کاس😂

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه.درمان شدن قطعی نداره.با قرص همه چی نرماله بدون قرص همون آش و همون کاس😂

عزیزم من دیروز یه راهکار پیدا کردم خیلی عالییی

چندنفرکه خودشون انجام دادن خیلی راضی بودن به امید خدا منم شروع کردم خیلی سادس اگه خاستی بگو بهت بگم

برای درمان قطعی هم هستش خیالت تخت

خیلیم تحقیق کردم دربارش

عزیزم من دیروز یه راهکار پیدا کردم خیلی عالییی چندنفرکه خودشون انجام دادن خیلی راضی بودن به امید خد ...

ممنون میشم بهم بگی

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

عزیزم لازمه یه دکتر تغذیه خوب بری خواهر من پلی کیستیک بود و اصلا باردار نمی شد و پریود افتضاح نامنظم وزنشو اورد پایین و پلی کیستیکش خوب شد خودش طبیعی باردار شد و الانم چند ساله می گذره و همه چیش خوبه و برنگشته

رفت پیش پیوند بابایی که خودمم لاغری قبل از بارداری رفتم 20 کیلو کم کردم و شکمم تخت تخت شد

دو جا تهران مطب داره گوگل سرچ بزن کارش عالیع

خداشاهده هر چی تعریف کنم کمه

مطبش میری همه راضی

پیج اینستا هم داره 

عزیزم لازمه یه دکتر تغذیه خوب بری خواهر من پلی کیستیک بود و اصلا باردار نمی شد و پریود افتضاح نامنظم ...

عزیزم من اصلا وزنم بالا نیست لاغرم و متاسفانه تهرانم نیستم که برم پیش ایشون

عزیزم من اصلا وزنم بالا نیست لاغرم و متاسفانه تهرانم نیستم که برم پیش ایشون

عزیزم بهتر چاق نیستی سریعتر خوب میشه رژیم بر اساس پلی کیستیک بهت میده و سریع خوب میشه

گوگل سرچ بزنی ادرسش میاد

راستی انلاینم رزیم میده اینستا داره ببین حتما peivand_diet

دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه الان اینجا پیام میگذاریم به صورت ناشناسه یا ایمیلمون هم مشخص میشه ؟؟؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
نه ایمیل که کاربرا نمیبیننش 

ممنون عزیزم پس به صورت ناشناسه 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
عزیزم من دیروز یه راهکار پیدا کردم خیلی عالییی چندنفرکه خودشون انجام دادن خیلی راضی بودن به امید خد ...

سلام دوست عزيز،ميشه راهكار رو در اختيار ما هم بزاري؟؟؟واقعاً خسته شديم