2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195160 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم خدا بخواد بده میده دیگه.ولی دوماه پریود نشدنت که ربطی به تخمک نداره شاید تخمک داشتی .مثلا من ...

عزیزم ۲ باره پریودم ۱۰ روز عقب میوفته یعنی پلی کیست هستم؟ 

موی زائد چونه و بینی دارم

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع کیست تخمدان خانم ها ، تخمدان پلی کیستیک و بی نظمی هورمونی خانم ها :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

بنظرم شیوا علیزاده کارشون عالیه من برای درمان تنبلی تخمدان پیششون رفتم الان کاملا حالم خوبه و مشکلات اضافه وزن و پریودیم هم برطرف شده..مطبشون قزوین شهر محمدیه هست از سراسر ایران میان پیششون و همه نتیجه گرفتن. بدون دارو کاملا درمان میشن. تلفن مطبشون 02832568550

طب سنتی افلاطون درمان پلی کیستیک 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
من 2سال قرص خوردم هنوزم هستن فعلا یه داروی گیاهی گیر آوردم میگن هرکی خورده خوب شده و بچه دار شده بعض ...

سلام لطفا بگید اسم اون دارو چیه

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

الآن ۱۱ماهه که گلوکوفاژ روزی دو تا مصرف میکنم و اینم بگم نسبت به قبل وزنم رو کم کردم .چاقی باعث تخمد ...

میشه اسم دکترتون بگید

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

عزیزم من دیروز یه راهکار پیدا کردم خیلی عالییی چندنفرکه خودشون انجام دادن خیلی راضی بودن به امید خد ...

سلام میشه این راهکار به من بگید 

سلام عزیزم میشه راه حلتو به منم بگی؟ بهت درخواست دادم 

راه حلی این خانم به شما داد به منم بگید لطفا

آره مثلا پام خیلی کم مو داشت ولی زیاد شده بود قرص خوردم بعد یه مدت مو رو که میگرفتم بدون اینکه دردم ...

اسم اون دارو در خصوصی به منم بگید لطفا. خیلی پیگیر خوب شدنم