2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195168 بازدید | 213 پست
اخه من دو تا بچه دارم دو تا پشت سرهم به فاصله دو سال  دیگه این یکی ناخاسته بود با کدوم تخمک بو ...

احتمالا همون رازیانه هورموناتو منظم کرده و اماده بارداری

من با خواهرم رفتیم هردو سونوگرافی انجام داده بودیم، خواهرم و زده بود پلی کیستیک !!!! ولی من نه، خواه ...

اره درمان که داره فقط ادم بدونه بهتره منم دکتر گفت باردار میشی نترس ولی الان تمام مشکلم موهای چونمه چون قبل بارداری باید داروهارو قطع کنم میترسم بازم بیشتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خدا بخواد بده میده دیگه.ولی دوماه پریود نشدنت که ربطی به تخمک نداره شاید تخمک داشتی .مثلا من ...

قبلا که دکتر میرفتم تخمک نداشتم کلی امپولای hmg,hcg,قرصهای کلومیفن ،لترازول می خو دم بعد جلی سونو می گفتن اقدام کن ،می کردیم نمی گرفت ،

ان شاءالله بزودی دامنت سبز شه

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
پلی کیستیکتون خوب شد؟چطور فهمیدین خوب شده سونو دادی؟

آره عزیزم.با سونوی واژینال معلوم شد که کیست های ریز از بین رفته

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
احتمالا همون رازیانه هورموناتو منظم کرده و اماده بارداری

به اسم رازیانه حساسیت دارم ،ازش متنفرم 

فوبیای رازیانه گرفتم 😲😲😲

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
بدون لیزر؟موی چانه هم داشتی؟اخه من شنیدم فقط جلوی رشد بیشتر رو میگیره در کنارش باید لیزر کنی تا قبلی ...

نه لیزر نرفتم خداروشکر بهتر شدن آره چونه داشتم مامانم همش میگفت تو ژیلت میکشی😂😂😂بعد که افتادم رو خونریزی فهمیدم کلا همه چی بهم ریخته بعدش دیگه قرص شروع کردم

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
نه لیزر نرفتم خداروشکر بهتر شدن آره چونه داشتم مامانم همش میگفت تو ژیلت میکشی😂😂😂بعد که افتادم رو ...

عزيزم منم مشكلم مثل شماس.اكه خوب شدي به منم بكو😘😘😘

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
نه لیزر نرفتم خداروشکر بهتر شدن آره چونه داشتم مامانم همش میگفت تو ژیلت میکشی😂😂😂بعد که افتادم رو ...

عه چه خوب یعنی ریختن همش؟😮من میگم کاش با لیزرم بره از بس پره

عه چه خوب یعنی ریختن همش؟😮من میگم کاش با لیزرم بره از بس پره

آره مثلا پام خیلی کم مو داشت ولی زیاد شده بود قرص خوردم بعد یه مدت مو رو که میگرفتم بدون اینکه دردم بگیره از ریشه در میومد چون زائد بود ولی موی خودم که از قبل داشتم نه الانم که موهاشومیزنم بهتره خداروشکر 

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
چه خوب امیدوار شدم.چیکار کردی از بین رفت چه داروهایی خوردی؟

الآن ۱۱ماهه که گلوکوفاژ روزی دو تا مصرف میکنم و اینم بگم نسبت به قبل وزنم رو کم کردم .چاقی باعث تخمدان پلی کیستیک میشه.بخاطر پرولاکتین هفته ای ۳بار نصف قرص برموکریپتین مصرف میکنم و از سوم عادت شبی یک عدد قرص لتروزل مصرف میکردم که دکترم ۳ماه پیش گفت نصف قرص لتروزل رو مصرف کن.من  از سوم عادت تا هفتم لتروزل میخورم

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد