2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195245 بازدید | 213 پست

من سندرم تخمدان پلی کیستیک داشتم، بیماریم خیلی حاد بود، هیچکی‌ نتونست درمانم کنه، خانم دکتر غزاله موسوی زاده با یک جلسه ویزیت مشکل منو حل کردن، ایشون واقعا باسواد هستن، بهشون مراجعه کنید، شماره مطبشون اینه ۴۴۳۲۸۲۴۴

درمان پلی کیستیک با داروی گیاهی طب سنتی افلاطون 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2180905/خانومهایی-که-کیست-های-ریز-و-زیاد-دارن-بیان-یه-راه- ...

عزیزم کسی که کیست تخمدان داره یا پلی کیستیکه یکم زیر نافش باد میکنه؟ بعد امکان داره کسی کیست داره همش احساس کنه انگار یه چیزی داخل شکمش تکون میخوره؟

تخمدان پلی کیستیک یکی از شایع ترین بیماری بین خانوم هاست اونم تو عصر امروز. این بیماری ممکنه به نام تنبلی تخمدان هم شناخته شه. مشکلات عدیده ای به وجود میاره و قاعدگی رو به هم میزنه. خواهر دوست من هم همین مشکل رو داشت و به خاطرش باردار نمی شد. بهتون پیشنهاد میکنم هرچه زودتر به متخصص زنان مراجعه کنید.

من تا ۲۲ سالگی پوست صاف و سفید و عااالی موهای خیلیییی پرپشتی داشتم یک غلطی کردم توی ۲۲ سالگی رژیم کتوژنیک اونم زیر نظر کسی که ادعا داشت متخصص این رژیمه گرفتم(خواهش میکنم هیییچ وقت این رژیم رو امتحان نکنید چون اولا خیلیییی ریسکیه و شاید با بدن شما جور نباشه و عوارض شدید داشته باشه دوما وقتی دارید باهاش لاغر میشید خوشحال نباشید که چه خوب دارم لاغر میشم چون عوارضش توی دراز مدت مشخص میشه )، لاغر شدم ولی همه ی هورمونهام بهم ریخت، هم کم کاری تیروئید گرفتم، هم کبد چرب و هم پلی کیستیک الان موهام خیلییی نازک شدن و شقیقه هام تقریبا خالی شده و پوستم جوشای کیستی و هورونی خیلیییی بد زد جوری که اسکار جوش روی صورتم باقی گذاشت و با اینکه پنج روز توی هفته باشگاه میرم وزنم دوباره به قبل از وزن رژیم برگشت 😭😭😭😭دارم از افسردگی شدید میمیرم تقریبا از اون زیبایی چیزی نمونده هر چی دکتر میرم هم تا وقتی قرصهاشون میخورم خوب هستم و بعد اتمام قرص ها همه ی مریضی هام برمیگردن 😭😭😭😭😭الان ۲۷ سالم و برای این همه دردی که دارم هیچ راه درمان قطعی پیدا نکردم.

دارو فلورا تاجیک برای پلی کیستیک  :قرص دیابتون ،قرص آلگومد ،قرص کلسی پاور ماه اول ، اینوفولیک ماه دوم 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت