2777
2789
عنوان

هفته چهل بارداری

3316 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، من امروز چهل هفته م شده ، اما نه درد دارم ،نه یا سانت از رحمم باز شده، به نظرتون معاینه دکتر چقدر اثر داره در زایمان کسی که اصلا رحمش باز نشده؟وقتی رحم باز نشده میتونن با آمپول زور بچه رو به صورت طبیعی بدنیا آووورد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کنم دردم بگیره، خسته شدم

خاهرم 42هفته دردش گرفت 

باید وقتت برسه ولی حتما زیر نظر دکتر باش 

بچه خاهرم چهار کیلو و نیم بود 😎😎 طبیعی هم دنیا اومد 😲😲

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بااینکه ب شدت ورزش و پیاده روی و دوش آب گرم و روغن مالی و خوردن ۵لیوان زعفران و....داشتم

اما اصلا دردم نمیگرفت و دوسانت بازشده بودم.

هفته ۴۲ شب تولدم دردم گرفت و بااینکه باز نبودم عرض ۳۰ دقیقه زایمان کردم

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍

سلام عزیزم نزار دیر بچت به دنیا بیاد پسر من درس ۴۰هفتگی به دنیا اومد ولی مدفوع شو خورده بود زود فهمیدن تا ۴۲ اگه درد نداشته باشی امپول نمیزنن ولی خدارو شکر درد من تو ۴۰هفتگی شروع شد 

منم بااینکه ب شدت ورزش و پیاده روی و دوش آب گرم و روغن مالی و خوردن ۵لیوان زعفران و....داشتم اما اص ...

البته اینم بگم من تخم شنبلیله رو جوشوندم ضماد کردم دهانه رحم.دوساعت بعدش دردم گرفت.و نینیم روز تولدم ب دنیااومد☺☺

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
البته اینم بگم من تخم شنبلیله رو جوشوندم ضماد کردم دهانه رحم.دوساعت بعدش دردم گرفت.و نینیم روز تولدم ...

من تو همین سایت خوندم تخم شوید اثر داره، امروز شوید خریدم تا بخورم... یعنی شنبلیله هم خوبه؟

من تو همین سایت خوندم تخم شوید اثر داره، امروز شوید خریدم تا بخورم... یعنی شنبلیله هم خوبه؟

شاید باورت نشه من از اول بارداریم کتابای طبی میخوندم و رعایت میکردم واسه تسهیل زایمان

ماه اخر روزی دوساعت پیاده روی.هر شب دوش اب گرمو....۵ لیوان زعفران!!!!هیچی اثرنکرد

تااینکه ب دکتر طب سنتی ک زنگ زد گفت وای چرازعفران خوردی خ بده ب مغز بچه آسیب میزنه

دیگخ این تجویزو کرد سریع دردم گرفت.زودم دهانخ رحم رو بازمیکنه.سرچ کن نوشته 

باید چندساعت بجوشه غلیظ شد ضماد کن دهانه رحم

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍

بچه اگه مدفوعش و بخوره زیاد ضرر نداره اصل بر اینه که بچه حتما تو کمبود اکسیژن و استرس قرار داره که مدفوع کرده یعنی وضعیتش بد هست

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗