2777
2789
عنوان

بیمه+لطفا راهنمایی کنید.

62 بازدید | 6 پست

سلام.من سرکار میرم اما بیمه تکمیلی نیستیم.شوهرمم نیست.میخاستیم خودمون رو به صورت آزاد بیمه تکمیلی کنیم.کسی از شرایط اش خبر داره؟آیا انفرادی هم بیمه میکنن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.بیشتر میخام اگه روزی باردار شدم هزینه هامو پوشش بده

عزیزم ما هم خیلی دنبال بیمه تکمیلی انفرادی بودیم، همسرم وکیله، قرارداد و شرایط اکثر بیمه ها رو خوند و بررسی کرد آخر به این نتیجه رسیدیم که بیمه تکمیلی انفرادی سامان نسبت به بقیه شرایط بهتری داره. 

برای بیمه تکمیلی چند نوع طرح دارن که هزینه ای که شما پرداخت میکنی و سقف تعهدات بیمه متفاوته، یه سر به یکی لز نمایندگی هاشون بزنین لیست انواع بیمه های تکمیلی رو میتونین بگیرین. 

بیمه ی من سالیانه حدود یک و نیم میلیون تومن بود که اقساطیش کردیم و 400 تومن؛، 400 تومن پرداخت کردیم.

تاجایی که یادمه پوشش بیمه ش هزینه های ویزیت و دارو تا یک میلیون، سنوگرافی تا دو میلیون، آزمایش تا یک میلیون، دندون پزشکی تا یک میلیون و زایمان تا 5 میلیون بود.

البته تمام آزمایش ها و سنوگرافی های غربالگری دوران بارداری رو بیمه پوشش نمیده. 

هزینه های دندون پزشکی رو هم خیلی کمتر از مبلغی که توی مطب دکتر هزینه کردین پس میده چون بیمه مطابق تعرفه خسارت رو میده و دندون پزشکا خیلی بیشتر از تعرفه میگیرن.

بجز این دو مورد از پرداخت هزینه ی خسارت بقیه موارد راضی بودم.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنمایت دوست عزیز.حتما میرم.

خواهش میکنم عزیزم🌹🌹🌹🌹

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
ببخشید دوست عزیز.من داشتم توی نت سرچ میکردم فقط لازمه سرپرست بیمه باشه؟؟؟یا هزینه برای هرکدوم از اعض ...

نه مثل بیمه ی تامین اجتماعی نیست که فقط سرپرست خودشو بیمه کنه و بقیه هم بیمه ی اون بشن. 

البته بیمه تکمیلی ای که نهاد ها و سازمان ها میگیرن همینطوره که شما میگی چون بیمه ی تکمیلی گروهی میگیرن.

ولی بیمه تکمیلی انفرادی رو هر کدوم از اعضای خانواده باید برای خودش جداگونه بگیره.

به نظر من برای خانومی که بارداره می ارزید گرفتن بیمه تکمیلی انفرادی