2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه زیاد انشاالله خدا کمکت کنه😊

خدا ک کمک میکنه...ولیچون خودم عذاب کشیدم از تنهایی براهمین نمیخوام بچم تنها بزرگشه...درسته تک فرزند نبودم ولی فلصله ی سنیمون در حد ده ساله ...فرقی با تک فرزندی نداره...

بچه زیاد دوست داشتم اما وقتی اولی اومد و همه بارش روی دوش من بود عین سگ پشیمون شدم حتی برای اولی. خل ...

حرف دل من 

صدسال ره مسجد ومیخانه بگیری....عمرت به هدررفته اگر دست نگیری....بشنو ازپیرخرابات تواین پند....هردست که دادی زهمان دست بگیری

خواستی تک فرزند باشی حرفی نیست... ولی وقتی بزرگ شد آویزونش نباش لطفا.

اونم حق داره واسه خودش تصمیم بگیره.

هرچی تک فرزند دیدم بدبختا پدر و مادر ازشون آویزونن.

خب بچه بیشتر بیارید 4 روز دیگه ماهی یه بار یکیشون بیاد بهتون سر بزنن . 

نه اینکه اون یه دونه رو خِفت و اسير خودتون كنيد!!!

نظرت تو حلقم فک کردم مهدکودک میزنی ۱۰ تا میاری

ن باباازپس یکیشم برنمیام...ولی شوهرهمیشه خیلییی قاطع میگه یاسه تایاهیچی...ولی الان اصلانمیخوادمیگه سال۱۴۰۵یدونه لیاربم😒😒

تک فرزندی ک افتضاحه ادم دق میکنه توفامیل انقدداریم ماک پرازاسیب روحین من یدونه دخترم بابه داداش کوچ ...

با تمام توضیح هایی که دادی باز هم میگی یدونه میاری

البته منم یکی دارم و بسمه

چون واقعا نمیتونیم از پس مخارج دوتا بربیاییم

میگیم یکی به اقایی بزرگ کنیم

و اینکه درسته خدا روزیشو میده اما با این اوضاع دولتتت مهربون روزیشث قطع میکنه

بستگی به شرایط مالی و روحی ادم داره،سه تا بچه بیاری نتونی ساپورت کنی پر از عقده بار بیان چه فایده داره؟!ما یه فامیلی داریم سه تا بچه اورده با کمک فامیل و همسایه و خداوند داره بزرگشون میکنه،شوهرم معتاد!واقعا واجبه؟؛!حالا پسر بزرگه ده سالشه یکسره اواره کوچه و خیابون از الان!!!

بچه زیاد دوست داشتم اما وقتی اولی اومد و همه بارش روی دوش من بود عین سگ پشیمون شدم حتی برای اولی. خل ...

ناشکری نکن عزیز دل،خدا برات حفظش کنه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی