2777
2789

سلام میخاستم ببینم اگه بخوام از شهرستان برم چکار کنمم قبلش باید نوبت بگیرم یا تلفنی نوبت میده کسی شمارش داره

تو را  من چشم در راه دارم

منظورت کلینیک ابن سیناست که خیابون یخچاله یا بیمارستان ابن سینا یکی از اشناهامون برای مشاوره ژنتیک رفته بودن بهشون گفته بود باید از یه هفته قبل تماس بگیرین برای آزمایششو نمیدونم اونا کلینیک رفته بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت کلینیک ابن سیناست که خیابون یخچاله یا بیمارستان ابن سینا یکی از اشناهامون برای مشاوره ژنتیک ر ...

بله اونجا اگه بخوان بیام باید تماس بگیرم قبلش

منظورت کلینیک ابن سیناست که خیابون یخچاله یا بیمارستان ابن سینا یکی از اشناهامون برای مشاوره ژنتیک ر ...

مرکز ناباوری ابن سینا من خودم دقیق نمیدونم

شما منظورت مرکز ناباروری ابن سیناست اگه برای درمان ناباروری میخوای بری که خیابون یخچال هست تو شریعتی و تلفنی نوبت میدن و برای گشایش پرونده باید حضوری بری و یه سری آزمایش و اینا برای خودت و شوهرت مینویسن و بعدش باهاتون مشاوره هم میکنن. البته بپرسی تلفنی برات توضیح میدن