2777
2789
عنوان

😔😔😔😔تعبیرخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 76 پست

خب منم تو بارداری همش خواب دختر میدیدم ولی پسر ه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

دختر و پسر بودن به مرد مربوط میشه هاااا از زن نیست از مرده عزیزم! 

دستت رو بذار رو پهلوی راستت ایه الکرسی بخون و بگو نام تو رو محمد میذارم 

خداوند ان شاالله به برکت اسمش پسر برات میذاره

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی دومم رو باکلی دعا و خواهش ازخداخواستم و بش گفتم پسرباشه واسمشم میزارم سراسم امام علی...اگه نمیخوای بدی دخترهم نده فعلا تابدبختی هام کمتربشن یه ذره...ولی زودباردارشدم همون ماه وبه  خیالم پسره وکل اعتمادم به خدابود اما ضایعم کرد...

دخترشد ....الان سومی هم ناخواسته باردارشدم وحسم میگه دختره....

سه سال چیزی نیست که من خودم بعددوسال باردارشدم...زن پسرعموم‌ الان۳ماهشه و بعداز۸سال این اولین باردار ...

چرا چیزی نیست بخدا هست ... اونم اینکه هر روز هی بپرسن ازت و راهکار پیشنهاد بدن 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
والا بخدا من واس هرکدوم ازدخترام اینطور دعاکردم بچه ی اولم جنسیتش واسم مهم نبود ولی بچه ی دومم که با ...

عزیزم یه زحمت بده تعیبر خواب نگاه کن میبینی پسره اینقد ب جون خدا غر نزن بابا دختر ک دنیای برکته قدر نمیدونین چرا  بعدشم شما اگه پسر میخوای باید به شوهرت برسی چیزای مقوی خیلی باید بخوره تا خونش از اون حالت اسیدی در بیاد و قلیایی شه خون اسیدی دختر میاره و خون قلیایی پسر اگه اینسری پسر بود ب خواست خدا یه پسر دیگه هم بنظرم بیار ک بچه ات تنها نمونه اون موقه ب شوهرت از سه ماه قبل برس شبا ی لیوان عرق کاسنی بده بخوره کاهو زیاد بده بخوره  و صبحا ناشتا دوتا زرده تخم مرغ و بنداز تو شیر ولرم رو ب سرد هم بزن با عسل بده بخوره عسل و شیره انگور و اجیل و اینجور چیزایی ک با طبع گرمن رو بیار تو رژیم غذاییتون  ... و اینم بگم شبی ک نطفه بسته بشه مشخصه دختر یا پسر پس ب این امید نباسی ک ۴ ماه وقت داری ک گرمی بخوری خودت تا قبلش باید بخوری یه دوش وارژینال هم بگیر  اسپرمای پسر خیلی ناز نازی ان و زود میمیرن برای اینکه زود برسه به رحم و وارژنت گیر نکنه و نمیره جوش شیرین بگیر تو اب حل کن بعد با استفاده از دوش وارژینال وارژنتو باهاش بشور درست قبل اینکه بخوای نزدیکی داشته باشی نترس هیچ سوزش یا خارشی هم نداره فقط  اونجارو لیز میکنه تا سریعتر اسپرما برن بالا 

من دوتاداداش دارم بخداهیچکس هنوزنتونسته کوچکترین حرفی براشون بزنه مامانم ک عاشقشونه بابامم جونشومیده براشون خانواده شوهرمم شکرخداهمش تحسینشون میکنن ولی بازم مامانم میگه یه دخترشل به صدتاپسرمیرزه ومنوخیلی هواموداره البته منم بدنبودم تاحالاروبراش واینکه خودم الان باردارموبچه اولم دختره دلم میخواداول سالم باشه ولی اگه خدالایق دونستم وصلاحم بودپسرباشه ک هردونوع وداشته باشم ولی مادرشوهرم فقط دوسداره پسرباشه 

عزیزم یه زحمت بده تعیبر خواب نگاه کن میبینی پسره اینقد ب جون خدا غر نزن بابا دختر ک دنیای برکته قدر ...

اینا  همش حرفهه

گرمی سردی فلان بهمان

اایه ۹ و ۵۰ سوره شوری مطالعه کنید

همه چی دست خداست 

من خددم سر پسرم انقددددد شیروماست میخوردم