2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تازه سال 96 ازدواج کرده بودم برج 9 برج 11 هم باردار شدم خلاصه خیلی بارداری بدی داشتک از تنگی نفس کم خوابی چیزای وحشتناک دیگه که تو تاپیکای قبلیم بخونیم هست اما یه چیز دیگه خیلی از مسمومیت حاملکی میترسیدم همش استرس اینو داشتم که نکنه وای منم بشم دختر خالم دقیقا شد و من خیلی استرس کرفته بودم روزاییییی اخر بارداریم خیلی خوب بود همش منتظر نینی بودم که بیاد پیشه منو بابایی 😍دیگه خیلی بی طاقت شدم همش پست میزاشتم کی زایمان میکنم کی نینیم بهم میگه مامان خسته شده بودم تا اینکه یک شب سرم خیلی گیج میرفت حس میکردم سرم خالیه  گفتم فشارم بالاس فشارمو تو خونه گرفتم 13 بود رفتم اورژانس رسیدم  فشارمو گرفتن گفتن 18 البته به من نگفته بودن چون فشارم متغیر بود سه دستم 18 یه دستم 15 بعد چند دقیقه 13 14 اوووه خلاصه من بدتر شدم وازمایشام اومد که دفع نداری برو خونه اما من نرفتم گفتم خیلی حالم بده دارم  بالا میارم که منو بردن اتاق عمل و خلاصه با فشار 18 نیمیم دنیا اومد روز 23 ابان 97 ساعت 8 45 دقیقه ی صبح اولین بار که پسرمو دیدم خیلی حس خوبی بود حس میکردم خدا بهم بهترین هدیخ رو داده اما نمیدونستم چقدر این حس زود گذره و باید صبر کنم واسه دیدن پسرم 

منو به خاطر مشکوک به پره اکلامپسی 1 روز ای سیو بستری کردن چقدر حس بدی بود درد بخیه هام یه طرف و دوری از پسرم یک طرف  خلاصه به هر بدبختی بود من تحمل کردم تو اتاق عمل هم عملم به شدت خوب بود و راضی بودم 😍 خیلی دکترای خوب و مهربونی داشتم 😍 عاشقشون شدم و تجربه ی خوبیه البته اینم بگم من خیلی خیلی خیلی زایمان فیزیولوژیک رو دوست داشتم ☹️😫😣 اما قسمت نبود 😩✋🏻و الان هم راضیم فقط میگم بهتون توصیه نکینن به کسی یا حتی به خودتون چه نوع زایمانی چون بعدش شکه میشین

خلاصه بعد از کنترل کردن فشارم 😍🙏🏻 اومدیم  بخش و من نینیمو برای اولین بار بغل کردم نمیتونم بگم اون لحظه چه جسی داشتم با درد بخیه هام اما بلند شدم سریع بغلش کردم 😘😍 وای که چقدر شبیه خودم بود باورم نمیشد انگار خودم بودم اصلا باورش واسم سخت بود اینقدر شبیه به من باشه با وزن 3 کیلو و300 کاملا معمولی 😍

قدم نو رسیدت مبارک باشه عزیزم. ایشالله که سالم و شاد کنار هم با شوهرتون زندگی کنین. 

الان دعای شما مستجابه پیش خدا اول واسه همه گرفتارا دعا کنین بعدم اگه لایق دونستین واسه حاجت من دعا کنین که قراره فردا خبرشو بشنوم. اره یا نه شو. دعا کن خدا حاجتمو بده فردا به حق امام حسین💔

قدم نو رسیدت مبارک باشه عزیزم. ایشالله که سالم و شاد کنار هم با شوهرتون زندگی کنین.  الان دعای ...

دوست عزیزم موقع اذانه کلی دعات کردم انشاالله که خیر باشه برات

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

عزیزم قدم نو رسیده مبااارک😍😍😍منم دارم له له میزنم واسه دیدن روی ماه نی نی جونم😗😗😗

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪