2777
2789

سلام ...دخترم ۸ ماهشه اصلا به هیییییچ عنوان پیش کسی نمیمونه به محض اینکه غیر از من و پدرش کسی بغلش کنه به حد مرگ(دور از جونش) گررررریه و. دست و پاش میلرزه و سرخ میشه که نفسش بند میاد،اصلا دوست ندارم اینطوری باشه تا ۳_۴ ماهگی خوب بود یهو اینطوری شد...بنظر شما چکار کنم؟آیه ای،دعایی  چیزی هست که واسش بخونم و ترسش بریزه و پیش بقیه هم بمونه؟آخه یک نفر بهم گفت آیه ۱۱ و ۱۲ سوره کهف رو بخونم بهش فوت کنم تاثیر داره ولی هنوز امتحان نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه دختر من بعل بابا نمیرفت بیشتر پیش غریبه ها ببر مادر بزرگ اینا من عادتش دادم بمونه الان 11 ماهش درست شده تقریبا خونه مادرجونش میمونه بیشتر اجتماعیش کن باش حرف بزن میفهمه 

نه عزیزم احتمالا چون همش کنار تو و باباش بوده و میشناسه دیگه با بقیه غریبی میکنه

دختر من هفت ماهشه خیلی راحت بغل همه میره و گریه نمیکنه اگه بشناسه که میخنده اگه نه که فقط نگا میکنه

ولی تازگیا تا پیش پدربزرگ شوهرم میریم بغلش که میره گریه میکنه سیاه میشه قبلا اینطوری نبود الانم بغل همه میره

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
طبیعی تو این سن ولی کلا سوره جن خیلی خوبه برای آرامش بچه من از وقتی دخترم بدنیا اومد تا الان که دو ...

چجوری گیرش بیارم؟دان کنم؟

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
طبیعی تو این سن ولی کلا سوره جن خیلی خوبه برای آرامش بچه من از وقتی دخترم بدنیا اومد تا الان که دو ...

اضطراب جدایی از مادر رو خوب داره، کاملا پایه ی علمی داره، بچه ها عموما از شیش ماهگی تا ۲۰ماهگی، دچار اضطراب جدایی میشن، واسه همین میگن مادر باید تا زیر دو سال پیش بچش باشه

بچه به دلیل اینکه هنوز توانایی این رو نداره که تصویر مادرش رو‌به خاطر بیاره و یاداوری کنه برای خودش وقتی حتی به صورت لحظه ای از مادرش جدا میشه فکر میکنه دیگه اونو نمیبینه و‌نداره هیچ وقت، مضطرب میشه، بازی قایم موشک تو این زمینه خیلی به بچه ها کمک میکنه، یاد میگیره چیزی که توی دیدش نیست دلیل بر نبود همیشگیش نیست

اضطراب جدایی از مادر رو خوب داره، کاملا پایه ی علمی داره، بچه ها عموما از شیش ماهگی تا ۲۰ماهگی، دچار ...

چطور بعضی بچه ها همچین مشکلی ندارن و پیش همه میرن و میمونن؟!

واقعا تاثیر داره؟؟آخه من دخترم خیلی آرومه ولی تنها ناراحتیم اینه که پیش عمه و عمو خاله و داییش نمیمونه اصلا

چطور بعضی بچه ها همچین مشکلی ندارن و پیش همه میرن و میمونن؟!

اول این که شدتش توی همه یکسان نیست اما همه این مسیر رو‌طی میکنن، بعد موندنش به معنای اضطراب پیدا نکردنش نیست، بچه راه حل جبرانی پیدا میکنه برای خودش و میپذیره این قضیه رو،