2777
2789
عنوان

جگر برای بچه سیزده ماهه

5043 بازدید | 13 پست

می‌تونه دل و جگر بخوره بچه سیزده ماهه؟

ضرر نداره؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نده سنگینه براش

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

عزیزم تو بارداری که میگن نخورید، بخاطر ویتامین آ زیاد بچه تو ماههای اول سقط تو ماههای بالاتر ناقص میشه، الانم بچه شما سنی نداره، نه هوس کرده نه چیزی سعی کن بهش ندی تا از دکترت بپرسی ،

يه دونه اش را ميخواي نرم كن بهش بده ولي در كل خيلي سنگينه من امروز به بچه ام دادم خدارو شكر تا حالكه خوبهبچه من بزرگتره دوسالشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

جگرش تازه بود خونه درست کردیم

سه چهارتا تیکه خورد خوشش اومد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓