فردا اولین تولد تک پسرمه که یکسالش میشه خیلی ذوق و شوق دارمو داشتم و همه خونه رو تزیین کردم خیلی خوشکل شده میخوام براش جشن بگیرم میدونم پول نداریم ولی فکر میکردم شوهرم اونقد داشته باشه صد صدوپنجاه تومان ولی امشب بهم گفت نمیتونیم جشن تولد بگیریم از وقتی گفته داغون شدم دلم گرفته خیلی آه دربساط نداریم کلی هم قرض داریم تقریبا 150 میلیون!!!! همش بخاطر سه چیزه اولیش کلاه شوهرمو برداشتن و پولشو بالا کشیده شریکش.مام دستمون به هیچ جا بند نیست دوم شوهرم تو یه خانواده پر جمعیت دنیااومده وپسر بزرگ که نه دومیه وپسر خوبه شونه مثلا که جور کل خانواده شو شوهرمن میکشیده از اول حتی تا الانم اونا چشمشون به دست شوهرمنه بااینکه پنج ساله ازدواج کردیم و ازشون جداشده بااینکه پدرشوهرم کار میکنه ولی از پس خرج خونوادش بر نمیاد امشبم داداش کوچیکش زنگ زده بود ب شوهرم ک پول بده کتاب کار بخرم پسر بزرگشون که داداش بزرگه شوهرم میشه اونم که کلا یه مرد مفت خوره که فقط چشمش به دست و جیب شوهرمه بااینکه خودش 11ساله ازدواج کرده و الان35 ساالشه و دوتا بچه داره از صفز تا صد خانواده داداششو شوهرم میده از اول زندگیش بی مسیولیت بوده از وقتی هم ک ازدواج کرده خرج زندگیشو از شوهرم میگرفته یا از باباش باباشم ک از ما میگیره سوم شوهرم بیش از حد با وجدانه و احساساتیه از بس به مردم کمک مالی کرده و به خانوادش الانم که دیگه چون مسیولیت شونو شوهرم به عهده داره از زن و بچش میزنه به اونا میده چون دیگه اونا عادت کردن و فکر میکنن وظیفشه
الان وضع زندگیمون خیلی داغونه از لحاظ اقتصادی شوهرم کلی چک برگشتی و احضاریه از دادگاه داره و کلی شاکی بماند جزییات سختی ها یی که من میکشم و پسرم چشمم رو همیشه رو خواسته و نیازام میبندم طلاهامو ک خیلی وقت ب شوهرم دادم خط قرمزم حلقه ازدواجم بود که اونم یکماهه پیش دادم فروخت حتی موبایلمو دادم الان موبایل تا جایی برم ندارم زنگ واجب بزنم بیشتر از این میسوزم ک داشتیم ولی شوهرم به بقیه میده حتی میگه فرش وتلویریون رو بفروشیم اون وقت اون داداش مفت خورش حال میکنه سختمه خیلی سختمه خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدام گفته چراغي كه به خونه رواست به مسجد حرام شوهرتم كار اشتباهي ميكنه به داداشش كمك ميكنه بعد نميتونه بسر خودش و با يه تولد كه خرجش ١٥٠خوشحال كنه تو هم مقصري اجازه نده وقتي خودت گرفتاري به كس ديگه به غير پدر مادرش كه حسابشون جداست كمك كنه فكر اينده بچه باش فردا بچه بزرگ شد نميگه چه باباي مهربوني داشتم ميگه بابام به فكر من نبود
عزيزم ان شالله كه مشكلتون حل شه فقط تنها چيزي كه ميدونم اينه كه برا بچه يكساله تولد نگير اينقد خرج ميكني بچه هيچي نميفهمه فقط اذيت ميشه من اينكارو كردم خيلي پشيمونم چقد كه وقت گذاشتم و تزيين كردم و شام درست كردم اينقد پسرم اون روز بي قرار شد كه مونده بودم چشه!!تقريبا تمام زمان تولد و من و شوهرم تو حياط صرف آروم كردنش كرديم حتي يه عكس هم نگرفتيم😢
الاهیییی عزیزم انشاالله درست میشه ولی یه جشن خودتون ۳تایی بگیرید گناه داره بچه
بچه یک ساله که متوجه نمیشه زیاد
استارتر باید زندگی و شوهرشو مدیریت کنه برای سالهای آینده که عقل بچه اش هم بیشتر میرسه به تولد و اینجور چیزا
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️