2777
2789
عنوان

باید باهاتون درد ودل کنم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 73 پست

میدونی چرا چون پشتت بچه زیاد اومده فراموش شده که هست تمام تلاششو کرده که بگه مامان بابا منم هستم بچه ها منم هستم نگام کنید با پول دادن به اونا  و محبت بیخودی در اصل خواسته اضطراب خودش کمتر بشه  و به اونا بفهمونه که شما به من وابسته اید پس من آدم مهمی هستم 

واقعا خیلی سخته تحمل این شرایط.باید یه صحبت کاملا جدی با شوهرت بشه یه مقطع زمانی بهش داده بشه که خود ...

دقیقا خیلی وقته دلسرد شدم خیلی وقته ئچار طلاق عاطفی شدیم
ولی خودمو ب هر دری قبلش زدم بازم داداششو ول نمیکنه چند روز پیش تا میخواستم حرف داداششو وسط بکشم دعوا و کتک کاری راه انداخت
عوضی بایه چیز محکم زد از پشت سرم سرم گیج رفت و بعد باد کردبفرما روانی هم ک هست 

اصلا حتی نمیشه باهاش حرف زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خیلی وقته دلسرد شدم خیلی وقته ئچار طلاق عاطفی شدیم ولی خودمو ب هر دری قبلش زدم بازم داداششو و ...

میدونی باران این آدم اخلاقم نداره که دلت بهش خوشه من فکر کردم اخلاقش خوبه اینکه ببخشید قاطیه قاطیه

فقط آرایشگاه که نیست بالاخره خرید خونه و وسایل بچه رو خودت به عهده بگیر تا بتونی پول بگیری ازش آنقدر ...

ارایشگاه یه مثالش بود فعلا کلا دارم چشممو رو همه خواسته هام میبندم چون نمیشه .خرجمون فقط خوراکه اونم درحد بخوره نمیر که اونم خودش میخره

دقیقا خیلی وقته دلسرد شدم خیلی وقته ئچار طلاق عاطفی شدیم ولی خودمو ب هر دری قبلش زدم بازم داداششو و ...

وای چه بد.فکر میکنی تا کی طاقت میاری؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
چرا ؟

ما اصلا تو فامیل بزرگی ک داریم مطلقه نداریم و کسی نمیذاره گفتم جاریم از شوهر مفت خورو بی مصرفش میخواست جدا شه نذاشتن
تازه منو
 و ک همه فکر میکنن خوشبختم بااین شوهر دستو دلباز نما
و اخه بایه بچه. من عاشق بچمم نمیخوام یه روزی تربیتش دست بابای دیوونه اش بیفته
و آبروریزیه خانواده وفامیلمون سنتیه و این چیزا ننگه
بعدش چیکار کنم ازدواج ؟ یا بیوه بودن؟
اکرم ازدواج کنم کسی که بیاد خواستگاری کسی که قبلا ازدواج کرده و جدا شده و با یه بچه است اگرم بیاد کی بیاد که لابد چه ادم الکی ای باشه

عزيزم ان شالله كه مشكلتون حل شه فقط تنها چيزي كه ميدونم اينه كه برا بچه يكساله تولد نگير اينقد خرج م ...

بسیار موافقم.منم چندتا تولد یکسالگی دعوت بودم از سردرد نصفه پاشدم اومدم بسکه بچه گریه کرد.کلا از جمعیت و شلوغی و دست زدن و هورا کشیدن میترسیدن.یکیشون باصورت افتاد توکیک.گریه گریه .آب دماغشون مدااام آویزون.کلا انگار مجلس سلاخی اون بچه ها بود.حتی دوساله ها هم همین وضعه

شوهر ی ک فقط کار خودشو میکنه و به هیبپچ صراطی مستقیم نیستو خودت بودی چیکار میکردی

عزیزم تولد پسر گلت مبارک باشه

شما زن خانواده هستی باید مذیریت کنی نمیشه که اینطوری پولای خودشو بذل و بخشش میکنه چیزی نمیگی

من بودم نمیزاشتم اینکارارو کنه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️