ما چند سال پیش خونوادگی رفتیم تا اسکله رفتیم اونجاهم از هر ماشین مبلغی پول گرفتن که بعد با لنج بردن قشم همین اونجا هم اتاق گرفتیم
فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جزیره هاش واقعا دیدنی، اقامتگاه بومگردی کلودنگ رو سرچ کن اینستا هم داره، جزیره هرمز، غواصی، ماسه های قرمز ونقره ای وآبی، خیلی بکر وقشنگ، جزیره لارک با اون فانوس وکشتی سوراخ سوراخش جون میده برای عکاسی، خرید هم که دیگه وایییییی، بازار نخل و دریا وسیتی سنتر وکلی لباس های ارزون هر کی گفت چینی ومفتش گرونه گول نخور من لباسهایی دارم از قشم که از برند های معروف ترک خرید کردم بهتر بودن، ماهی ومیگو کنار دریا وتو جزیره خود ون سرخ میکنن محشره
حتما حتما برو ولی عید نرو که پشیمون میشی گرونه وهیچی گیرت نمیاد من همیشه سه روز قبل عید میرم برای خرید بعد تفریح ، در ضمن کلودنگ وناخدا از شهر ی مقدار دور هستن همون قشم خونه بگیری خوبه، تو پیجشون بری ی نفر هست که با تور میبره این اقامتگاه