2777
2789

هروقت میریم خونشون دورازچشم من بهش نوشابه میده صد بار گفتم نده بهش براش ضرر داره معدش داغون میشه از الان. ولی بازم کارخودشو میکنه. یه روز نصف لیوان نوشابه رو ب خوردش داده بود شب پسرم بهانه میگرفت دل درد شده بود انگار.... اصلا حرف سرشون نیست نمیدونم چیکار کنم

من+نی نی+باباش=❤

نرو خونشون وقتی انقد زبون نفهمن 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جدی بهش بگو اون شب که بهش نوشابه دادی کار بچم به بیمارستان کشید..اگر دوسش داشته باشی دبگه دور از چشم من چیزی بهش نمیدی اتفاقی براش بیافته از چشم شما میبینن  

خیلی جدی و رک بهش بگو جون بچت مهمه یا ناراحتی بقیه؟؟

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

برو پیش پزشک متخصص کودکان برات کتبی بنویسه که نوشابه اسیده ممکنه زخم معده بگیره و خدایی نکرده منجر به بیماری خطرناک بشه و جبران نا پذیر

با جون بچت بازی نکن

در کمال ادب جلوی این جنابت و بگیر

میشه بگی دقیقا کجا بودی که تونسته نصف لیوان نوشابه بده؟؟؟

خاک توسرم توحیاط گرم صحبت بودم اومدم برادرشوهر کوچیکم گف بابا بهش نصف لیوان نوشابه داد میخندیدن کرکر😔

من+نی نی+باباش=❤

خاک توسرم توحیاط گرم صحبت بودم اومدم برادرشوهر کوچیکم گف بابا بهش نصف لیوان نوشابه داد میخندیدن کرکر ...

ای خدااا

وقتی انقدر خطرناکن، بچه رو اصلااا تنها نذار

نوشابه واقعا مضره