2777
2789

سلام دوستان من تقریبا 6ساله که به پسر خالم علاقه دارم اونا شهره دیگه زندگی میکنن و ما چند ماه یکبار همو میبینیم اون از علاقه من خبر نداره یعنی هیچکس خبر نداره من دارم از درون داغون میشم هیچ کس نیست که بتونم به عنوان واسطه ازش استفاده کنم اونم پسریه که اگه از علاقه من خبر دار بشه اصلا خوشش نمیاد یعنی دوس نداره دختر ازین کارا بکنه بیفته دنبال پسر و اینا من فقط دنبال معجزم دیگه به نا امیدی  کامل رسیدم خانواده اش هم تو این چند وقت جوری رفتار کردن که دلسرد شدم من از هر لحاظ شرایطم واسشون جور و مناسبه نمیدونم چرا اینجور میکنن کسی تا حالا شرایط منو داشته تونسته بهش برسه ؟شده از ته دل نا امید شید و به حواستون تو اوج نا امیدی برسید؟؟

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

توروخدا یه چی بگید امیدوار شم میدونم امید الکی خوب نیس ولی میگم شاید خدا میخواد تو اوج نا امیدی به دادم برسه کسی مثل من بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6 سال؟!!! نفهمیده بهش علاقه داری؟!!!! 

آره بخدا من اصلا تابلو بازی درنمیارم بعد رابطه ما در حده سلام و علیکه

آره بخدا من اصلا تابلو بازی درنمیارم بعد رابطه ما در حده سلام و علیکه

آخه علاقه یه طرفه چه فایده ای داره جز عذاب خودت؟!! حداقل یه جوری بهش بفهمون تا ببینی نظرش چیه!!! 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

سلام عزیزم شاید با حرفم فک کنی ک خ سنگ دلم اما خواهش میکنم ک خودتو بکش عقب اروم باش و ب کسی مثله همین ۶سال چیزی نگو اگه قسمتت باشه ب هم میرسین اگه ن هرکاری کنی ب جایی نمیرسه و یجورایی بنظرم این عشقو تموم شده بدون از الان ک اگه خدایی نکرده عشقت ب جایی نرسید عذاب نکشی اگرم رسید ب جایی چ بهتر

اللهم صل علی محمد وآل محمد
وای خدا دختر خالم پسر خالمو دوس داشت  این دختر خاله انقد پرو بود بیشتر وختا خونه خالم بود 😒😒

بدبختی پرروام نیستم روم نمیشه تو چشاش نگاه کنم

سلام عزیزم شاید با حرفم فک کنی ک خ سنگ دلم اما خواهش میکنم ک خودتو بکش عقب اروم باش و ب کسی مثله همی ...

آره عزیزم حرفت منطقیه بخدا خودمم میدونم یه مدت که کمتر بهش فکر میکنم از بس که نا امید شدم و عذاب کشیدم گفتم بذار یه مدت ادا آدمهای بی خیال رو دربیارم شاید شد اگرم نشد موردی بهتر اومد رد نمیکنم

من عاشق پسر دایی بابام بودم 5 سال اون نمیفهمید شبا با فکر اون خوابم میبرد ولی قسمت جوری شد ک ازدواج کردم و بعد 9 ماه طلاق گرفتم همون پسر دایی بابام بعد طلاق اومدذخواستگاریم و الان ی بچه 19ماهه داریم و خوشبختیم اگه خدا بخاد ب هم میرسین

سلام عشقولیا... میشه برای سلامتی خونوادم وعشقم و فرزندم یه صلوات هدیه کنین 😘😘😘همون لولو ام کاربریم ترکید. 

ببین اگه تل گرام داره همه حرفاتو بهش بگو بگو چقد دویش داشتی چقد دلتنگشی 

اگه گفت شما 

بگو دختر خالتم 

همین ..دیگه هیچی نگو 

بالاخره عاشقی رسوایی هم داره ولی اگه بخای بش برسی 

باید ترسو بزاری کنار 

بعد رفتنت همه آزوهام مُردن 😔😔